Min KitchenAid opvaskemaskine gør en summende lyd

October 3

Min KitchenAid opvaskemaskine gør en summende lyd

KitchenAid, en division af Whirlpool Corporation, gør en række køkkenapparater, herunder flere modeller af opvaskemaskiner. Når du første gang installerer dit apparat, kan du bemærke visse lyde, der synes mærkelig eller usædvanlig, som et vedvarende eller periodisk hum. At identificere kilden af den summende hjælper til at bestemme mellem normale og unormale opvaskemaskine adfærd, så du sparer penge, hvis det forhindrer et unødvendigt besøg fra en tekniker. Støjen er tilbøjelige til at være normal, hvis apparatet stadig fungerer normalt.

Motor og Motor ventilator kører

Motoren giver en konstant, lav summende lyd, mens opvaskemaskinen kører. Støjen er mere mærkbar, hvis du ikke har nogen lyd isolering installeret omkring opvaskemaskinen. En fan, hvilket også gør en summende lyd, blæser på motoren til at holde det cool, når temperaturerne begynder at stige.

Soft-mad bortskaffelse kører

Nogle KitchenAid opvaskemaskiner kan monteres med en soft-mad bortskaffelse til at reducere størrelsen af store fødevarer stykker, før de passerer ind i VVS og forårsage en blokering. Bortskaffelse gør en lav brummen lyd og normalt kører når opvaskemaskinen pumper ud vand et par gange cyklus hver.

Pumperne kører

Opvaskemaskine pumper vand ind og ud af apparatet flere gange i løbet af hver cyklus, hver gang at gøre et forsigtigt brummen eller brusende støj. Støjen, der varer et par sekunder hver gang og er ikke grund til bekymring. Du kan også høre en klukkende lyd med brummen, når vand kommer ud ned i afløbet.

Fejl

Stop opvaskemaskinen og Annuller den aktuelle cyklus; apparatet bør tier, når vand er blevet pumpet ud af karret. Der kan være et problem med apparatet, hvis brummen fortsætter mens opvaskemaskinen er inaktiv. Ring til reparation, hvis støjen ikke kan tilskrives nogen af de ovennævnte årsager.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com