Min KitchenAid opvaskemaskine "Heavy Duty" og "Normal" lys blinker skiftevis

April 20

KitchenAid opvaskemaskiner har kontrolpaneler med indikatorlys for forskellige cyklusvalg og statusoplysninger. Hvis en indikatorlampe lyser, den tilsvarende cyklus normalt er valgt eller cyklussen er i øjeblikket på det angivne punkt, såsom "Vask" eller "Clean." Men hvis "Heavy Duty" og "Normal" Lysene blinker Alternativt, en fejl har hændte der kræver lidt opmærksomhed.

Nulstille

Nogle gange blinker "Heavy Duty" og "Normale" lysene, når en fejl er blevet opdaget, men en simpel reset er alt der behøves. Afmonterer KitchenAid opvaskemaskine og vente to minutter og derefter vende tilbage strømmen til maskinen. Åbn og luk opvaskemaskine fast og vælge en ny vask, efterfulgt af "Start."

Kontrolpanel

Lysene på opvaskemaskinen kan blinke alternativt hvis der er en fejl med kontrolpanelet. Prøv aftørring kontrol tastatur med en ren, fugtig klud til at fjerne rester, der kan være årsag til de centrale puder at holde. Følge af tørring af tastatur. Nogle gange kan en reset som beskrevet tidligere også løse problemer med en Kontrolpanel kommunikationsfejl.

Fejlfindingsteknikker

Selv om årsagen til hvorfor de "Tunge" og "Normale" lys er begge blinker er sandsynligvis et Kontrolpanel udsteder, er der nogle grundlæggende fejlfinding metoder, der kan løse problemet uden service bistand. Prøv rindende varmt vand ved køkkenvasken til at opvarme vand, før vandet kommer opvaskemaskinen og køre en "skyl kun" cyklus. Hvis fejlkoden fortsætter, en vand trykmåler kan knyttes til vand ventilen knyttet til opvaskemaskinen til at kontrollere, hvis vandet presset hvis 120 psi eller større. Hvis vandtrykket er mindre end 120 psi, kan en blikkenslager kontaktes for hjælp. Kig ind i bunden af opvaskemaskinen og ren off overfill beskyttelse float, der ligner en lille kegle, og tryk på float sørge for flyderen flytter nemt. Hvis ingen af de fejlfinding metoder fjerner de blinkende lys, er der behov for ekstra service.

Reparation

Hvis udførelse af en nulstilling ikke stopper "Heavy Duty" og "Normal" lysene fra blinkende, fejlfinding bestræbelser ikke løse problemet, og du ikke er komfortable med test vandtryk med en måler, forsøg ikke at kontrollere vandtryk på egen hånd. Kontakt KitchenAid for bistand og lad dem vide at kontrolpanelet forventes behov for udskiftning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com