Min Kitchenaid opvaskemaskine KUDS24SE frontpanel har ingen lys & vil ikke starte

October 29

KitchenAid KUDS24SE er en manglende counter opvaskemaskine med øvre og nedre spray arme, fem vaske markeringer og cyklus muligheder såsom energibesparelse tør og forsinket start, samt en elektronisk Kontrolpanel med lysende tastaturer. Hvis kontrolpanelet har ingen lys og opvaskemaskinen ikke vil starte, kan du prøve et par enkle trin for at udføre fejlfinding af problemet.

Magt

En af de mest sandsynlige årsager KitchenAid opvaskemaskine har ingen lys og vil ikke starte er, at magten er gået tabt. Prøv at nulstille eller erstatte dit hjem circuit breaker eller lunte, der leverer strøm til opvaskemaskinen og derefter åbne og lukke opvaskemaskine døren og gøre en cyklus udvalg og push "Start." Hvis kontrolpanelet ikke lyser efter magt reset og opvaskemaskinen starter ikke, ser for at se, hvis magt er gået tabt til andre apparater i hele hjemmet, hvilket kan indikere en husstand strømafbrydelse. Vente på at vende tilbage og så program og starte opvaskemaskinen.

Dør på klem

Hvis KitchenAid opvaskemaskine har magt, men lysene er ikke belyst på kontrolpanelet og cyklussen starter ikke, noget så grundlæggende som døren kan være problemet. Åbne og lukke opvaskemaskine døren fast, så at døren klikker på plads. Derefter trykke på den ønskede vask og enhver modifikatorer og tryk på "Start" for at begynde.

Børnesikring

Ser om "Child Lock" tastaturet er det eneste tastatur belyst på kontrolpanelet. Hvis så derefter børnelåsen er indstillet til at forhindre uautoriseret børn eller andre brugere fra at dreje på opvaskemaskinen. Skub "Energy Saver tør" og hold i fem sekunder for at frigive child lock og derefter fungere opvaskemaskinen normalt.

Motor overbelastning

Opvaskemaskinen er programmeret til automatisk at slukke, hvis en motor overbelastning opstår for at forebygge potentielle skader til opvaskemaskinen. Opvaskemaskinen vil automatisk tænde tilbage og nulstille i cirka fem til 10 minutter. Kontrollere vandforsyningen og tænd for vandet hvis motoren overbelastning og kig ind i bunden af opvaskemaskinen for varer, der kan være faldet og forårsager en overophedning problem. Hvis opvaskemaskinen lukker bakke ud igen eller aldrig starter sikkerhedskopiere, kontakt KitchenAid for service (Se ressourcer).


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com