Min KitchenAid opvaskemaskine lys er ikke i orden

July 11

Dit KitchenAid opvaskemaskine kan vare mere end et årti, hvis ordentligt vedligeholdt og plejet. I tid, kan det opleve mindre velfungerende problemer, herunder problemer med indikatorlamperne. Hvis dit KitchenAid opvaskemaskine lys ikke fungerer, kunne det være alt fra en lille fejlfinding fix til behov for reparationer fra en certificeret KitchenAid tekniker.

Lys

Lysene på din KitchenAid opvaskemaskine er indikatorlys, hvilket betyder, at de hjælper dig med at finde ud af hvad din opvaskemaskine gør og hvorfor. For eksempel, er der generelt en lys for hver cyklus. Nogle modeller har også en lys til at indikere den aktuelle belastning er ren. Antal og placering af lys vil variere afhængig af model. For en komplet liste over indikatorlys på din model, tjekke dens brug og pleje guide.

El problemer

Hvis indikatorlamperne på din opvaskemaskine ikke vil tænde på alle, er den første ting at tjekke elektricitet. Sørg for den er tændt og opvaskemaskinen er sluttet til en fungerende stikkontakt og sikring eller afbryder ikke blæst eller udløst.

Blæst ud pærer

En anden grund dit indikatorlys ikke er arbejder er, at LED pære har blæst ud. Dette er især tydeligt, hvis nogle lys arbejder og andre ikke er. Denne enkle problem kræver afmontering døren, som bør kun gøres af en certificeret KitchenAid tekniker. Ellers kan du annullere din producent garanti eller en udvidet garanti, du har betalt for.

Blinker

Nogle KitchenAid opvaskemaskiner blinke eller flash deres indikator lyser, når der er opstået en fejl. Afhængigt af modellen, kan det bare start-knappen, eller alle indikatorlys blinker i unison. Enheden lukkes, og du kan ikke køre nogen cyklus, mens fejl lys blinker. Antallet af blinkende lys kan fortælle en tekniker som enheden oplever fejl. Ring til service gennem Kitchenaid's customer service linje på 1-800-422-1230.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com