Min KitchenAid opvaskemaskine undlader at rense retter på den øverste Rack

June 3

Du forventer din retter at komme ud pletfri efter en cyklus i dit KitchenAid opvaskemaskine. Få ting er mere frustrerende end øvre-rack elementer kommer ud ikke blot beskidt, men nu med madrester bagt på fra cyklussen. Årsagen normalt er enten brugerfejl på grund af forkert stabling, eller tilstoppet opvaskemaskine dele.

Ændre øverste Rack lastning

KitchenAid hedder det, at dens opvaskemaskiner øverste rack er "designet til kopper, briller og mindre genstande." Undgå at sætte større ting på den øverste rack. De fleste større emner, som Potter og pander, tendens til at have flere madrester på dem i forhold til kopper og glas. Større ting har brug for en mere kraftfuld strøm, vand, som den øverste rack ikke modtager. Hvis du er allerede begrænsende den øverste rack til mindre genstande, skal du overveje hvordan du stabling dem. Hver vare skal have nok plads til vand vandløb at nå i og omkring den. For eksempel, ikke fastlægges køkkenredskaber på rack og position briller over dem, som dette stærkt mindsker mængden af vand, der kan komme ind i glasset.

Undgå lavere Rack forhindringer

Endnu en perfekt indlæst øverste rack kan ikke få ren på grund af den lavere opvaskemaskine rack. Kontroller, at lavere rack elementer, især store gryder, ikke fuldt blokerer vandstråler fra at nå andre områder, opvaskemaskine. Nogle KitchenAid modeller har en vandstråle, der stiger fra midten af den lavere rack i løbet af cyklussen. Undgå blokerer området, angivet ved en udskæring i rack'et, når du lægger den lavere rack.

Check vandtryk

KitchenAid anbefaler kontrollere din vandtryk, hvis din top-rack retter emerge beskidt efter en vask. Vandtrykket for optimal rengøring bør være 20 til 120 psi, ifølge KitchenAid. Følg Kitchenaids anbefalinger for at kontrollere din vandtryk. Placer en 1-quart beholder under vandhanen der er tættest på opvaskemaskinen og Drej hane hele vejen. Tid, hvor lang tid det tager for at fylde beholderen. Noget længere end ni sekunder angiver en lavere end optimal vandtryk til at rengøre øvre-rack retter. Tale med en blikkenslager om øge dit hjem vandtryk.

Rense filteret

Nogle KitchenAid opvaskemaskiner har et filtersystem, der holder maden stykker ud af pumpen. Over tid, kan filtrene få belagt med madaffald, forhindrer opvaskemaskinen i fungerer korrekt. Snavset service er et tegn på at filtrene skal renses. Afhængigt af hvor ofte du kører opvaskemaskinen, anbefaler KitchenAid rengøring filtre ugentligt til hver anden måned. Fjerne den lavere rack og slå den øverste filter, der ligner en lille dunk, mod uret med en en-kvart-vending. Trække det lige ud. Træk den nederste filter, der ligner en lille, flad skærm, op og ud. Skyl både med vand indtil ren og erstat, positionering det nederste filter først, derefter den øverste filter.

Søg efter træsko

Hvis din indlæsning er upåklagelig, tjekke din ideelle vandtryk og dine filtre pletfri, din KitchenAid opvaskevand for vandstråle træsko. Spray huller i vandstråler kan få tilstoppet med madrester, reducere deres magt og evne til at nå de øverste rack. Brug en tandstikker til at rense ud hvert hul af vandstråler.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com