Min Kitchenaid Superba ovn sonden vil ikke slukke

August 23

KitchenAid Superba ovnen har flere madlavning funktioner, herunder en skjult varmelegeme, konvektion fan, traditionel madlavning og bagende muligheder og en temperatur sonde. Sonden kan sat ind i ovnen væggen og indsat i fjerkræ og kød nøjagtigt overvåge madlavning temperaturen i maden. Hvis sonden ikke vil slukke, er der et par mulige årsager hvorfor.

Sonde funktion

Temperatursonden på KitchenAid Superba ovnen er designet til at hjælpe med at spore når varer er færdig madlavning. Mens sonden kan overvåge interne temperaturer i fødevarer, bør sonden ikke bruges til at spore utilstrækkeligt kød, som kan indeholde skadelige bakterier, der kan gøre dig syg. Altid skære åbne og kontrollere kød for doneness før tidskrævende.

Ordentlig sonde drift

For at bruge sonden korrekt, skal du indsætte sonde nålen i den tykkeste område af kød eller fjerkræ, holde sonde fede områder eller knogle. Indstille mad inde KitchenAid ovn og sæt anden enden af sonden i stikket på ovnen væggen indtil fast tilsluttet. At sikre sonden er fast indsat både fødevarer og ovnen vil hjælpe med at sikre korrekt drift. Lukke ovndøren og indtaste den ønskede indre temperatur for sonden overvåge, og tryk på den ønskede madlavning operation. Tryk på "Start" for at begynde madlavning.

Probe fejlfinding

Hvis temperatursonden ikke vil slukke selv efter den ønskede indre temperatur er nået, tryk på "Annuller/Off" eller "Annuller/Off" tastatur, for den valgte ovn. Åbn ovndøren og bruge en ovn mitt for at afbryde ovn sonden fra ovnen. Vent et par sekunder, og Tilslut temperatur sonde i ovnen. Nulstille den ønskede sonde temperatur ovn i kontrolpanelet, efterfulgt af madlavning drift og "Start." Hvis sonden er defekt, sluk ovnen og kalder KitchenAid for at få hjælp.

Tips

Når du bruger ovn temperatur sonde, indsætte sonden mindst 1/2-inch til elementet fjerkræ, kød eller væske gryderet. Desuden holde sonden fra varmekilde i KitchenAid ovnen, da dette kan forstyrre rette temperatur vedligeholdelse.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com