Min lilje puder er spottet & har Bugs

June 3

Puder af åkande flyder på overfladen af en dam, føje til den rolige omgivelser at gartnere bygge som et middel for at undslippe de hektiske tempo i det moderne liv. Sådanne miljøer har været dyrket siden oldtiden og ligeledes give mulighed for to arter af insekter til foder på åkande blade.

Sort bladlus

Sort bladlus er bugs at angribe puder af en åkande og bidrage til blade af planten bliver plettet. Bladlus er en lille, sort, pæreformet insekt med en projektion stikker fra dets bageste. Den sorte bladlus stinker væk sap fra puder af åkande, producerer gul og derefter brun steder ud over en generel forvrængning af bladene. Den sorte bladlus overvintrer på kirsebær og blomme træer før at gøre sin vej til dammen.

Bladlus Management

Sort bladlus kan styres ved spuling dem væk i vandet hvor de bliver bytte for fisk. Skadedyr er især tiltrukket gulfarvning og døde blade i nærheden, så en gartner bør fjerne sådanne kuld i nærheden af dammen. At reducere befolkningen i sort bladlus, før de gør deres vej til lilje puder, kirsebær og blomme træer bør modtage en ansøgning af gartneri olie som et middel til at dræbe de overvintrende bladlus-æg.

Akvatisk blad Bille

Den akvatiske blad Bille feeds på puder af en åkande, producerer en samling af steder at dot bladene. Som fodring forværres, vises huller i puder. Voksen akvatiske blad Bille Overvintrer i døde blade i nærheden af dammen, så gartnere skal være omhyggelig med at fjerne blade og andre kuld i slutningen af sommeren. Da foråret begynder, lægger voksne æg på undersiden af puder. Dem, der skal inspiceres, og æg eller larver larver kan fjernes i hånden som et middel til at kontrollere befolkningen.

Leaf Beetle funktioner

Den akvatiske blad Bille er medlem af Donacia arter og hævder en metallisk grøn, blå eller kobber farve. Det vokser til en længde på ca. halv tomme, sportslige lange antenner mere end halvdelen af længden af sin krop. Larven er udklækket af æg på undersiden af lily pad og derfor under overfladen af vandet, så de skal pierce huller i puden som et middel for at erhverve luft. En generation af akvatiske blad beetle er produceret årligt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com