Min luftkanal har en muggen lugt

August 24

Muggen lugt og lugt kan være vejledende for større problemer med dit hjem luft ventilationsaabninger. Støv, snavs, mug og andre spørgsmål kan forårsage din ventilationskanaler at bære lugt i hele dit hjem. Derudover fører tilstedeværelsen af disse partikler ofte til uforklarlige sygdomme og allergi angreb. Hvis din luftkanaler har en muggen lugt, er der et par ting at huske på, mens du søger efter en løsning.

Finde problemet

Hver duft har en kilde. Når du opdager en muggen lugt kommer fra din ventilationskanaler, er den første ting du skal gøre at finde kilden til lugten. Dette vil hjælpe dig med at vurdere, hvad skridt der skal tages for at løse problemet. Følg stien til din luftkanaler gennem dit hjem og tjekke hver output udluftning for at få et indtryk af hvor lugten starter. Hvis det er til stede på hver vent, skyldes problemet muligvis med den centrale klimaanlæg enhed eller indtagelse.

Check for utætheder

En af de mest sandsynlige årsager til muggen lugt i hjemmet er tilstedeværelsen af skimmelsvamp. Skimmel vokser i fugtige miljøer og ofte er forårsaget af små utætheder i enten din VVS eller dit hjem 's udvendige. Omhyggeligt undersøge dine vægge og loft rum for tegn på et utæthed. Hvis du opdager en lækage, har det faste straks af en person, der er kvalificeret til at udføre opgaven. For eksempel, leje en blikkenslager at fastsætte utætte rør, eller en Tagdækker til at lave tag.

Duct Rengøring

Hvis du ikke kan finde en kilde til lugt, er det muligt, at din luftkanaler skal rengøres. Ansætte en licenseret professionel med gode referencer til at udføre denne proces; en dårligt uddannet eller inkompetente entreprenør kan skade din luftkanaler og forlade dig fast med tusindvis af dollars i reparationsudgifter. Som hovedregel bør du have din kanaler renset hvis der er synlig skimmel, de er befængt med mus eller insekter, eller du bemærker støv er bortvist ind i dit hjem.

Sundhedsrisici

En muggen lugt skal mærkes så hurtigt som muligt. Muggen lugt betyde noget galt et sted i dit hjem, og disse problemer kunne medføre langsigtede sundhedsmæssige problemer for dig og din familie. Hvis nogen i din familie har intens allergi angreb eller konstant følelse syg med ingen mærkbar grund, kunne disse spørgsmål være knyttet til partikler i luften systemet. Husk at sikkerhed skal være din første prioritet, så familiemedlemmer bør se en læge, hvis disse symptomer opstår.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com