Min Maytag LDG8904AAE tørretumbler vil ikke tør og har ingen varme

January 24

Maytag LDG8904AAE tørretumbler omfatter mange standard funktioner, såsom temperatur, tid og klæde valgmuligheder samt en elektronisk display bedømmelseskomite, rynke-release mulighed, Børnesikring og tørhed-niveau indstillinger. Maytag tørretumbler skal fungere normalt med grundlæggende vedligeholdelse og pleje, men brugere kan lejlighedsvis løbe ind i problemer med enheden. Et sådant spørgsmål er hvis tørretumbleren ikke tørre emner og har ingen varme. Fejlfinding bestræbelser kan hjælpe med at identificere årsagen til problemet og tillade brugere at finde en løsning uden at skulle hyre en professionel reparatør.

Instruktioner

•Nulstil circuit breaker hvis nødvendigt og undgå at sætte Maytag tørretumbler i en forlængerledning. Forlængerledninger, der er ikke beregnet til at støtte store husholdningsapparater og kan forårsage maskine ikke fungerer korrekt. Sørg for gas ventil er tændt, hvis det er en gas-drevne model.

•Åbn tørretumbler døren og fjern fnug filter. Ren væk snavs, snavs og fnug filter skærmen og udskifte filteret i tørretumbleren.

•Kontrollér udstødnings kanalen og ren potentielle hindringer for ordentlig luftstrøm. Undersøge udstødning hood og rydde væk debris, der kan også forhindre luftstrømmen.

•Vælg en ny tør cyklus, undgå "Air fnug" eller lav temperatur indstillinger, der ikke kan bruge nok varme til at tørre emner. Placer ikke for mange elementer i tørretumbleren, da dette kan hæmme ordentlig varmeoverførsel.

•Luk tørretumbleren dør fast og tryk på "Start/Pause" for at starte den tør cyklus. Hvis tørretumbleren blev afbrudt midcycle, skal du trykke på "Start/Pause" genoptage cyklus og tillade tørretumbler til slut.

Kortindgangsdør Maytag eller en appliance reparatør, hvis du er i stand til at løse situationen, som andre mulige problemer omfatter en brudt motor, bælte eller timer. Disse problemer kan kræve professionel bistand.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com