Min Maytag Legacy serien tørretumbler har magt, men vil ikke starte

January 22

Min Maytag Legacy serien tørretumbler har magt, men vil ikke starte

Maytag arv serie af vaskemaskiner og tørretumblere er lavet af rustfrit stål til sidste i mange år uden rust. Denne linje af apparater driver stille og roligt og er energieffektive. De ældre apparater foroven for brugervenlighed uden ekstra bøjning. Hvis lyser på kontrolpanelet betyder magt, men tørretumbleren vil ikke starte, er der nogle fejlfinding områder til at overveje for at aktivere den tørring cyklus.

Instruktioner

•Observe ledningen bag tørretumbler for at sikre det er fast tilsluttet elektriske beholderen og er ikke brudt. Du skal måske trække tørretumbleren ud lidt at se ledningen bag det. En ledning, der er delvist tilsluttet kan tillade lys på kontrolpanelet for at arbejde, men vil ikke forbinde solidt for at lade den tørretumbler start.

•Åbn døren på boksen elektriske afbryder. Kig på circuit breaker markeret til tørretumbleren. Hvis afbryder er på venstre side af boksen og punkterne håndtag til venstre, er breaker udløst. Hvis en højre side breaker håndtere point til højre, har det slået fra. Forstå breaker håndtag og skub det mod midten af den for at slå det tilbage i begge disse tilfælde.

•Åbn tørretumbler døren og check for blokeringer af tøj. Spidsen af en sok eller skjorte kan forhindre døren i at lukke helt. Fjern eventuelle blokeringer, Luk tørretumbler og tryk på "Start".

•Åbn tørretumbler døren og Indsæt en lille flad-skruetrækker i døren hægte sig på toppen af rammen tørretumbler. Denne handling omgår døren Sikkerhedsafbryder. Hold skruetrækkeren i sted og tryk på knappen "Start". Hvis tørretumbleren begynder at arbejde, sikkerhedsafbryderen er defekt og skal udskiftes.

Tips & advarsler

  • Tørretumbler, ikke der lige kan tage et ekstra beløb i kraft at lukke døren, så det vil fungere.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com