Min Maytag Neptun MLG2000AWW fylder ikke

March 30

Min Maytag Neptun MLG2000AWW fylder ikke

Maytag Neptun MLG2000AWW inkorporerer en vaskemaskine og tørretumbler i et stablet enhed. Mens vaskemaskinen er en mindre størrelse end nogle andre fritstående modeller, tilbyder det en vifte af vask og skyl temperaturer, stof cyklusser, før vask og delikat muligheder. Hvis vaskemaskinen ikke fyldes op, kan du prøve at undersøge spørgsmålet før du ringer Maytag for service.

Magt

Hvis enheden Maytag Neptune ikke er sluttet til en strømforsyning, vaskemaskinen vil ikke fungere, herunder fylde med vand. Kontroller, at netledningen er fuldt tilsluttet til en fungerende stikkontakt og tage et kig på afbryderknappen eller fuse for at se, om det er blevet udløst eller skal udskiftes.

Vandforsyning

Når du har bekræftet, at Tøjvask center har magt, tage et kig på vandslanger på bagsiden af enheden. Kan du indstille håndklæder under slanger til fange hvilken som helst vand før du afmonterer dem at rense snavs. Når filter-skærme inde i slangerne er blevet rengjort, reconnect slangerne stramt og ordne hver slange. Kontroller vand vandhaner at sørge for de er helt åben, så en fuld forsyning af vand til hver slange. Du kan også tjekke vandtryk i hjemmet for at sikre det er stærk nok til at levere vand til vaskemaskinen. En blikkenslager kan være nødvendig for dette trin.

Skive Basics

Når du har bekræftet, at du har både magt og vandforsyning til tøjvask enhed, sikre du har taget sig af nogle af de grundlæggende drift trin. Luk døren på vaskemaskinen fast--låsen skal klikke på plads-- og tryk på "Power"-knappen. Strømindikatoren lyser, når vaskemaskinen er på. Skubbe i drejeknappen, slå den til den ønskede vask og derefter trække det til at starte cyklussen.

Reparation

Hvis ingen af de ovenstående forslag gendanner vandgennemstrømningen til din vaskemaskine, slukke for den og kontakt Maytag for assistance. Vand inlet ventiler eller andre komponenter muligvis repareres eller udskiftes, eller der kan være andre problemer, der har brug for professionel hjælp.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com