Min Maytag Neptun skive er ikke i orden

June 14

Maytag Neptune række Tøjvask enheder består af ældre model vaskemaskine og tørretumbler. Maytag ikke længere tilbyder disse enheder, men du kan stadig købe reservedele til dem fra tredjepartsleverandører. Hvis din skive ikke virker, kan du prøve at reparere problemet selv. Derved sparer du penge på ud af garantireparation gebyrer. Du kan ofte løse dette fælles problem uden yderligere hjælp.

Strømforsyning

Kontrollere netledningen, hvis din Maytag Neptune skive ikke virker. Fuldt sæt det i en stikkontakt. Test stikkontakten med et andet apparat, og kontrollere, at det fungerer. Undersøge netledningen, og se om det er delt eller har udsat ledninger. Fastsætte eller udskifte ledningen. Brug aldrig en forlængerledning eller adapter. Hvis du har åbnet den skive døren eller låget, lukke den, og tryk på "Start/Pause" genstarte vaskemaskinen. Se om du har blæst en sikring, og erstatte den. Hvis du har afbrydere, nulstille dem. Din vaskemaskine pauser normalt mellem cyklusser. Se, hvis det genstarter efter et par sekunder. Drej vandforsyningen ventiler. Ren inlet slange skærme, hvis de er tilstoppede.

Computerlågets skydeknap

Computerlågets skydeknap er beliggende nær låget i de vigtigste indkapsling. Det forhindrer vaskemaskinen i at starte før låget er lukket. Din Maytag Neptune vaskemaskine vil ikke starte hvis parameteren er defekt. Unplug vaskemaskinen, og fjerne de vigtigste adgangspanelet. Teste computerlågets skydeknap med et multimeter, og se, om det har kontinuitet. Hvis ikke, du har brug for en ny kontakt.

Timeren

Timeren flytter din vaskemaskine til den næste cyklus. Hvis timeren ikke er i orden, din skive enten ikke vil starte, eller det vil ikke gå videre til den næste vask cyklus. Afbryde vaskemaskinen fra strømkilden, og fjern det vigtigste adgangspanelet. Undersøge de ledninger, der fører til og fra timeren. Hvis ledninger er brudt eller flosset, erstatte dem. Stramme nogen løse ledninger. Bruge et multimeter, og test tidtager for kontinuitet. Hvis det er defekt, skal du generelt en ny timer.

Motor

Selv om ikke fælles, kan motor på din Maytag Neptune skive slides over tid. Afmonterer vaskemaskinen, og tage ud de vigtigste adgangspanelet. Se, hvis motoren er fast. Prøv at dreje den for et par minutter indtil det bevæger sig frit. Hvis det ikke bevæger sig, er det defekt. Test af motoren for kontinuitet. Hvis det mislykkedes, få en ny motor fra en Maytag dele forhandler siden du normalt ikke kan løse motoren.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com