Min Maytag Neptun Super Stack Opståen knap ikke vil bo på

December 26

Maytag Neptun Super Stack er stablet vaskemaskine og tørretumbler enhed. Denne kompakte enhed fungerer på samme måde som til enkeltstående vaskemaskiner og tørretumblere. Enheden har en start-knappen for at starte tørretumbleren og en cyklus knop for at starte vaskemaskinen. Når du forsøger at tørre dit vasketøj, kan du støde på et problem med start-knappen ikke fungerer korrekt. Hvis dette sker, kan du foretage fejlfinding af problemet på egen hånd.

Afbrydere eller sikringer

Hvis enheden har ingen effekt på alle, kan det skyldes blæse en sikring eller snuble et hus breaker. Dette kan ske, hvis du får en spændingsbølge i hjemmet. Tag et kig på dit hjem breaker box eller fuse box til at kontrollere, om dette er årsagen til problemet. Hvis du finder ud af at det er, du har brug at nulstille den udløst breaker eller erstatte den blæst sikringer. Hvis dette fortsætter med at ske, bør du konsultere en lokale elektriker som det kan være et hjem elektriske spørgsmål.

Stikkontakt

Kontrollere stikkontakten for enheden for at afgøre, om el-ledningen er løs. En løs strømkablet kan forårsage strømmen til enheden for at komme og gå. Giver netledningen et fast tryk i en stikkontakt vil bekræfte, at det er sikkert i forretningen.

Fast tryk

Hvis enheden tændes i et par sekunder og derefter slukkes, kan det være på grund af brugerfejl. Startknappen skal være fast skubbet og holdt i to til fem sekunder i rækkefølge for enheden for at bo. Hvis det ikke opholde sig på når du gør dette, har du sandsynligvis et problem med den interne ledninger. En kvalificeret appliance tekniker kan diagnosticere en interne komponentfejl som denne.

Dør på klem

Hvis døren ikke fuldt ud og sikkert er lukket, vil enheden ikke køre sin cyklus. Selv om døren lukket, prøv at åbne det og fast lukke det igen for at se om det virker. Når det er lukket igen, tryk på og hold startknappen til at bestemme, hvis enheden vil bo. Hvis det ikke sker, kan du have et problem med en intern komponent. Dette kan korrekt diagnosticeret af en kvalificeret appliance tekniker.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com