Min Maytag Neptun vaskemaskinen vil ikke fyldes op og agitere eller Spin

November 22

Maytag Neptune er en top-load vaskemaskine fremstillet af Whirlpool, en amerikansk appliance producent, der ejer Maytag mærke. Hvis din skive fyld med vand men ikke spin eller agitere tøj kan det være et resultat af problemer med strømforsyningen. Du kan spare tid og penge ved at forsøge at løse problemet selv ved hjælp af nogle fælles fejlfindingstrin. Denne opgave vil tage omkring 10 minutter.

Instruktioner

•Kontrollér Skives sikringer eller afbrydere. Maytag Neptune kræver to aktive tidsforsinkelse sikringerne til at vaske tøj. Hvis en af sikringerne blæses kan vask fylde op men ikke agitere eller spin. Erstatte sikringer brudt og nulstille alle afbrydere og prøv vask igen.

• Bekræft skive døren lukkes fast. Hvis vaskemaskinen registrerer døren er klem vil den ikke tillade tromlen til at dreje eller agitere. Skubbe døren indtil det klikker og tryk på "Start/Pause"-knappen for at genstarte cyklussen, hvis døren var åben.

•Tillad et par minutter at passere, før åbning vaskemaskinen. Hvis vaskemaskinen er indstillet til en opblødning eller dræning vil det ikke spin eller agitere for et par minutter. Bekræfte vaskemaskinen ikke er indstillet til en blød cyklus før du prøver vaskes igen.

Kortindgangsdør whirlpool hvis der fortsat problemer. Du kan være berettiget til gratis service, hvis din vaskemaskine er inden for garantiperioden. Whirlpool kan kontaktes på 888-4-MAYTAG (888-462-9824) i USA.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com