Min Maytag stille serie opvaskemaskine sidder fast i vask

May 2

Min Maytag stille serie opvaskemaskine sidder fast i vask

Når du bruger opvaskemaskinen Maytag stille serie, skal den standard cyklus gå gennem en til to vaske cykler og op til tre skyl cyklusser før tørring. Hvis opvaskemaskinen ikke dræne vaskevand, så det ikke kan komme videre forbi vask. Hvis du støder på problemet med din opvaskemaskine, behøver du ikke nogen opvaskemaskine ekspertise til at foretage fejlfinding af apparatet på din egen.

Power forstyrrelser

Hvis opvaskemaskinen har ingen strømforsyning, kan dette resultere i det at sidde fast på vask. Dette er noget, der er let at kontrollere. Dit hjem skal have enten en sikringsboksen eller en effektafbryder boks med kontrol af magt i hele huset. For en breaker box, kigge efter en udløst breaker; for en sikringsskabet, kigge efter en blæst sikring. Hvis du opdager en af disse, skal du nulstille afbryder eller erstatte den blæst sikringer.

Bortskaffelse blokering

Hvis din køkkenvask har en mad-affald bortskaffelse, kan derefter en sikkerhedskopi i det forårsage opvaskemaskine til at sidde fast i vask. Clearing blokering i bortskaffelse kan løse dette problem. Alt du behøver at gøre er køre vand i til rådighed og gøre det til klart at madaffald, der bakke den op. Når du gør dette, skal opvaskemaskinen kunne komme ud af vask.

Drain slangen knækket

Hvis afløbet slange fra opvaskemaskinen har fået flyttet og har en knækket i det, så dette kan være skyld i problemet. Du kan normalt finde slangen ved at kigge under vasken af opvaskemaskinen. Hvis du ser en knækket, ordne det således at opvaskemaskinen kan løbe ordentligt. Gøre dette vil løse den stak vask-cyklus problem.

Opvaskemaskine afløb blokering

Stop opvaskemaskinen ved at trykke på knappen "Annullér", hvis du ikke allerede, således at du kan åbne det. Det er muligt, at du har noget mad eller andre ting, blokere afløbet i bunden af opvaskemaskinen. Eftersom du sandsynligvis har en pulje af vand i bunden af opvaskemaskinen lige nu, bruge et redskab til at flytte rundt i afløbet til at se om du finder noget der skal forrykke. Hvis ikke, prøve at hælde nogle husstand drain renere at fjerne tilstoppe fra afløbet. Hvis dette ikke virker for at klare det ud, bør du konsultere en lokal blikkenslager for bistand.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com