Min Maytag vaskemaskine vil ikke starte, indtil jeg igen til skylning

August 16

Maytag foroven vaskemaskinen har en drejes knop, der styrer indstillingerne for den skive cyklus, og muligvis ikke reagerer, når du forsøger at justere kontrollerne hvis vaskemaskinen var tidligere afbrudt. En rengøringscyklussen skal være færdig til vaskemaskinen til at reagere normalt, og er fortsat eller forsinket, indtil en tidligere cyklus er færdig.

Afbrudt cyklus

En afbrudt skylning forårsager vaskemaskinen til at standse operation, og vil blive unresponsive hvis den skive rengøringscyklussen er manuelt ændrede midt i cyklus. En tur i vaskemaskinens cyklus knop tilbage til at "Skylle" genskaber den afbrudte cyklus, og automatisk slukker skive når cyklussen fuldender sit fulde køre.

Ubalanceret belastning

En ubalanceret belastning påvirker Skives evne til at køre normalt, og kræver manuelt fjerne tøj fra Skives tromme at genindføre skive ydeevne. En ubalanceret belastning omfatter en, der er pakket for stramt i vaskemaskinen og dermed forhindrer korrekt agitation, og begrænser Skives evne til at køre under vask.

Vaskemiddel spørgsmål

En stor mængde af vaskemiddel anvendes under vask cyklus resultater i afløb træsko, som forhindrer vask og afløb cyklus fra efterbehandling og kræver, at vaskemaskinen til "Skyl & Drain" cyklussen at rydde unødvendigt vaskemiddel i vaskemaskinen.

Hastighedsregulering

Den hastighed, der aktuelt er angivet på din vaskemaskine kan være for høj for vaskemaskinen til at fungere normalt. Ved at sænke vask hastigheden til det relevante niveau baseret på den type og mængde af tøj, kan du løse ydeevneproblemer, der forårsager skive til blive unresponsive under regelmæssig vask.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com