Min nye Toilet Tank bolte lækage

August 15

Min nye Toilet Tank bolte lækage

Utætheder vil forekomme i et toilet tank før eller senere. Et par forskellige problem med et nyt toilet tank kan forårsage vand at sive omkring de bolte, der sikker tank til skål-delen af toilettet. Du skal løse situationen, ikke ignorere den utæt vand, da lækagen kan ikke blot skabe en rod men også reducere rødmen styrken i dit toilet eller affald vand, fører til en højere månedlige vandregningen.

Instruktioner

•Stram bolte på den toilet tank ved hjælp af et stik skruenøgle, og sørg for at gøre dem uret. Ikke over stramme boltene, da dette kan knække tanken og forårsage flere lækager.

•Luk på toilettet afspærring ventil ved at dreje håndtaget på ventilen med uret, hvis den utætte fortsætter. Skylle toilettet én gang og tager ud den tank dækslet, så brug en svamp og spand til at fjerne sidst af vandet fra bunden af tanken.

•Hold nødder inde i tanken i sted ved hjælp af et par tænger og fjerne bolt ved hjælp af en topnøgle. Tage ud de skiver i gummi, der er i tanken, nedenunder nødder, og erstatte dem med nye skiver i gummi af samme størrelse.

•Undersøg bolte Sørg for de ikke er beskadiget eller tæret og erstatte dem, hvis du finder noget galt. Indsæt bolte i tanken og Spænd møtrikkerne til bolte, med skiver mellem nødder og bunden af tanken, ved hjælp af stik skruenøgle og tænger.

•Drej på toilettet spærreventil håndtere mod uret hele vejen til at genopfylde tanken. Fortsætte med at bruge toilettet som før.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com