Min Oleander blomstrer ikke

September 16

Min Oleander blomstrer ikke

Oleander eller Nerium oleander er en stedsegrøn busk, med læderagtige blade-formede blade og voldsom små blomster i klynger i hvid, pink og gul. Den foretrækker en tør, milde klima med masser af solskin. Den vokser hurtigt til at gøre effektiv privatliv hegn eller skærme. Generelt, oleander kræver lidt vedligeholdelse, så hvis din oleander ikke er blomstrende, fordoble din indsats for at sikre anlæggets grundlæggende behov.

Plantning Oleander

Selvom oleander kan tilpasses en bred vifte af jord, er det bedst at plante dem i fuld sol. Ifølge den internationale Oleander Society, kan mangel på tilstrækkelige solskin påvirke plantens evne til at blomstre. Plante oleander kun som dyb, som det var i beholderen. Du kan opdele rodklumpen halvvejs fra bunden til toppen af bolden til at anspore rod spredning. Anlægget vil drage fordel af tilsat organisk materiale som kompost, gødning eller sphagnum. Vand planten grundigt efter plantning. Ikke beskære efter plantning.

Beskæring Oleander

Oleander blomsterne blomstre på ny vækst, så når beskæring forlader nok nye vækst tillade knopper udvikle. Skær lige over bladnoder. Beskære off lille rodskud og knuste eller døde grene. For modne buske, der ikke vil blomstre, skåret ned til 1/3 til at stimulere kraftig vækst på grenene.

Varme og lys for Oleander

Oleander blomstrende afhænger af, hvor meget sollys er tilgængelige. Hvis din oleander ikke er blomstrende, Sørg for at anden vegetation ikke blokerer sollyset at plante. Trimme træer og andre buske at tillade sollys til oleander mindst fire til seks timer hver dag. Beskytte oleander fra temperaturer under 15-20 grader Fahrenheit ved at bringe dem indendørs eller dækker. Temperaturer så lave vil skade blomstrer og kan dræbe anlægget. Sund oleander planter kan tåle høje temperaturer og stærke sollys.

Vand krav til Oleander

Oleander er tørke-tolerante når veletablerede. Give yderligere vanding for yngre planter, der blomstrer dårligt eller slet ikke hvis betingelserne er meget tør. Tillade vand at suge i dybt. Nerier har behov for høj vand i blomstrende periode, som er fra tidlig sommer til efteråret.

Befrugtende Oleander

Oleander generelt kræver ikke ekstra gødning, men nogle jordtyper muligvis ikke nok næringsstoffer til at støtte blomstring. "Houston Chronicle" anbefaler befrugtende oleander i foråret og i efteråret med en afbalanceret gødning. Ekstra kalium kan føjes til støtte blomstring. Tegn at oleander behov for ekstra gødning omfatter små blade vækst, kort afstand mellem noder, ingen terminal vækst på stængler og fattige blomstrende.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com