Min opvaskemaskine er ikke at få retter ren på den øverste Rack

May 4

Hvis retterne er at få rengjort overalt undtagen den øverste rack end manglende power og hårdt kan vand udelukkes. Når du arbejder på opvaskemaskinen, lukke det ned og afmonterer det før du forsøger at løse eventuelle problemer.

Stativer

Når stabling opvaskemaskine make sure forhindrer intet på bunden rack bevægelse af sprøjte arm for den øverste hylde. Ligeledes retter i den øverste rack kan stables i hinanden eller de plejer at få rene. Nogle modeller har hylder, der kan justeres til at rumme for størrelser af dine retter, så justere dem i overensstemmelse hermed.

Rengøringsmiddel

Hvis din opvaskemaskine er designet til at bruge to forskellige cups vaske end bruge dem begge, fordi de frigiver på forskellige tidspunkter i løbet af cyklussen. Se producentens manual for mere information.

Opvaskemaskine hygiejne

Kontrollere, om vand indtag ventilen er blokeret. Det kan have tilstrækkeligt pres til at rense bunden rack, men ikke det øverste niveau.

Hvis spray arm er tilstoppet med madrester kan det ikke rense den øverste rack. Du kan rense hver af huller med et stykke ledning.

Filtre findes i din opvaskemaskine kan være tilstoppede og hindre vask cyklus.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com