Min opvaskemaskine fyldes ikke helt

December 27

De fleste opvaskemaskiner bruger en kombination af både varmt og koldt vand blandes med opvaskemaskine vaskemiddel til at rense retter og køkkenredskaber. Mens mange opvaskemaskiner har en bred vifte af mulige vask cyklusser, herunder forskellige temperatur, jord niveau og valgmuligheder, hvis opvaskemaskinen ikke fylde helt med vand, retterne ikke vil få renset. Fejlfinding af dette problem kan hjælpe enten løse det eller afgøre, hvis professionelle reparationer er nødvendige.

Vandforsyning

Start din undersøgelse ved at kontrollere for at sikre vandforsyning til opvaskemaskinen er helt tændt. Vandet ventiler er normalt placeret bag opvaskemaskinen, og både varmt og koldt vand ventiler skal vendes mod uret for at tænde dem. Kontroller, at begge ventilerne er åbne og fuldt forbundet til slanger, som strækker sig til opvaskemaskinen. Vær opmærksom på at hvis slangerne er fanget, bøjet eller bøjet, vandet ikke kan komme til opvaskemaskinen efter behov.

For meget beskyttelse Float

De fleste opvaskemaskiner har en lille for meget beskyttelse float, der overvåger vandstanden. Hvis overfill beskyttelse float, placeret i bunden af karret, går i stå, så kan vand ikke angive opvaskemaskinen korrekt. Du kan få adgang til overfill beskyttelse float ved at trække bunden rack og finde float, som er normalt en lille plastik kegle. Tryk ned på det for at frigive det og sørg for, at den bevæger sig op og ned let.

Opvaskemaskine dør

Selv om det kan synes enkel, er en grundlæggende årsag, hvorfor en opvaskemaskine ikke kan fyldes med vand, hvis døren er åben. Åbne og lukke døren fast; en latching lyd bør angive, at døren er helt lukket. Hvis døren er klem, vil opvaskemaskinen ikke fungere korrekt.

Reparation

Desværre, hvis fejlfinding bestræbelser ikke løse problemet, skal du ringe i en servicetekniker. Indsugningsventilen vand kan blive brudt, eller der kan være et problem med vandslanger. Kontakt producenten af din opvaskemaskine eller en appliance reparation center for at få hjælp.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com