Min opvaskemaskine ikke rengøring med en brændende lugt

August 27

Min opvaskemaskine ikke rengøring med en brændende lugt

Opvaskemaskiner holde retter ren og sanitære samtidig reducere arbejdsbyrden for dem, der ellers ville vaske op i hånden. Denne bekvemmelighed bliver hurtigt en ulempe, når en opvaskemaskine funktionsfejl. Opvaskemaskine der ikke længere renser godt og producerer en brændende lugt er tegnet af forskellige problemer, som alle føre til mere alvorlige skader, hvis ikke behandles og repareret.

Sprøjte Arm problemer

Sprøjte arm i opvaskemaskiner spins i cirkler mens sprøjtning vandstråler hele den opvaskemaskine interiør. Hvis sprøjte arm bliver tilstoppet eller fast, vil vandet ikke ordentligt ren retterne. Derudover sprøjte arm problemer kan forhindre armen fra roterende ordentligt, gøre motor arbejdet sværere at flytte armen. Dette skaber en brændende lugt. At reparere sprøjte arm problemer, kontrollere sprøjte arm huller for træsko og klare dem når det er nødvendigt. Kontrollere undersiden af sprøjten våben for snavs eller træsko, der kan forhindre armen i at flytte.

Andre træsko

Sprøjte arm er ikke den eneste del af en opvaskemaskine, der bliver tilstoppet. Afløb, filtre, vaskemiddel dispensere og skyl støtte dispensere alle blive tilstoppet lejlighedsvis på grund af stumper af mad, vaskemiddel, hårdt vand indlån eller andet snavs. Disse træsko forårsage fejlfunktioner i maskinen, der forhindre retter bliver ren og kan forårsage interne problemer, at skaber brændende lugt. For at holde fri afløb fra debris, rent interne filtre regelmæssigt. Dispensere, køre en cyklus med ingen retter og erstatte vaskemiddel og skyl støtte med destilleret hvid eddike til at rydde ud træsko.

Inlet Valve funktionsfejl

Indsugningsventilen er en mekanisk anordning, der tillader vand at flyde ind i opvaskemaskinen. Denne ventil er drevet af elektricitet og er telegraferede til den opvaskemaskine strømkilde. Over tid, kan indsugningsventilen funktionsfejl eller slides, reduktion i appliance rengøring effektivitet og producerer en brændende lugt. Indsugningsventilen kan udskiftes, hvis en fejl opstår. Tjek instruktionsbogen til din specifikke opvaskemaskine til at bestille en ny og instruktioner om installation af den nye ventil. En appliance reparation specialist kan også erstatte en opvaskemaskine indsugningsventilen for dig, hvis du foretrækker.

Varmeelement

Varmelegemet er en større synderen for opvaskemaskiner med reduceret rengøring effektivitet og brændende lugter. Hvis snavs, snavs og sidesten mad indsamler på elementet, produceret en brændende lugt. Hvis plastic retter eller varer, ikke der opvaskemaskinen er placeret tæt på elementet eller falde på elementet, de smelter og producere en brændende lugt. Disse problemer sammen med normale slitage kan forårsage en opvaskemaskine varmelegemet er defekt og slidt, også forårsager en brændende lugt. A slidte varmeelement kan også forhindre en opvaskemaskine fra rengøring, da elementet fastholder korrekt vandtemperaturen. Denne temperatur sikrer, at vandet er i stand til at hele ren retter. Opvaskemaskine varmelegemer kan afrenses for at forhindre problemer og erstattet, hvis problemet er blevet svær.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com