Min opvaskemaskine kører ikke

August 2

Selv om opvaskemaskiner er forholdsvis enkel apparater, kan en række spørgsmål få dem til at funktionsfejl. Hvis din maskine ikke fungerer og din beskidte retter hober sig op, er der en række trin du tage for at foretage fejlfinding af mulige kilden til dit problem og få din opvaskemaskine kører igen.

Magt

Sørg for at din opvaskemaskine modtager strøm. Hvis din opvaskemaskine stik i væggen, tænde sin stikkontakten, og kontrollere, at dens fuse ikke har blæst. Hvis din maskine wired i et elektrisk kredsløb direkte, Sørg for, at en breaker ikke har udløst. Du bør også kontrollere strømkablet, der leverer din maskine med elektricitet at gøre sikker på, at det ikke har været skadet.

Dør smæklås

Hvis snavs eller snavs er at stoppe din opvaskemaskine dør fra lukke ordentligt, vil du kunne starte en cyklus. Ren forsegling omkring din maskine døren og tjekke sin dør smæklås for tegn på skade. Du bør også sørge for skuffer i din opvaskemaskine er lukke ordentligt og ikke blokerer din maskine dør. Hvis din maskine døren låsen er brudt, skal du kontakte producenten for at bestille en reservedel.

Vandforsyning

Mest moderne opvaskemaskiner vil stoppe på et tidspunkt under en vask, hvis de ikke får nok vand. Kontroller at din maskine vand tilgangsrør er tilsluttet korrekt og at vandhaner, leverer dem lader gennem en stærk nok forsyning af vand. Du kan også finde, at maskinen stopper i orden hvis dens afløbssystem er blokeret.

Timer eller omskifter

Det er muligt, at din maskine timer eller selector switch kan være defekt, hvis du har udelukket alle andre mulige årsager til fejl. Hvis dette er tilfældet, skal du kontakte producenten af din opvaskemaskine for at arrangere levering og montering af ny hardware.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com