Min opvaskemaskine lækager fra den forreste hjørne

March 30

Min opvaskemaskine lækager fra den forreste hjørne

Opvaskemaskine kan gør rengøring mere bekvem og også spare på vandforbruget. Opvaskemaskiner kan dog udvikle lækager. En lækage på det forreste hjørne af din opvaskemaskine er et tegn på, at opvaskemaskinen dør ikke har forseglet korrekt. Du skal løse problemet med at undgå yderligere skader til dit hjem.

Problemer

Når en opvaskemaskine lækager fra den forreste hjørne, løber vandet ind på køkkengulvet. Hvis køkken gulv er hårdttræ, vil vandet gør det svulme og spænde. Når varmt vand trænger ind i rummet mellem vinyl fliser, forårsager det krydsfiner at udvide. Denne udvidelse fortrænger fliser og forårsager peeling eller bump i overfladen. Utætheder også oprette vandpytter der er slip risici.

Årsager

Hvis pakning omkring døren revner eller tårer, vil det give vand til at flyde ud, afhængigt af placeringen og størrelsen af skaden. En anden mulig årsag er en forhindring, som et stykke mad eller sølvtøj, der forhindrer døren fra fuldt forsegling. Forkert fremstilling og forkert installation kan også forårsage en opvaskemaskine til at lække fra forsiden.

Inspektion

Når du opdager opvaskemaskine siver ud fra en forreste hjørne, bruge en gryde eller håndklæde for at indeholde lækagen. Gør det muligt at afslutte sin cyklus. Åbne døren for at udføre en grundlæggende inspektion. Revner i døren pakning vises som mørke områder, når du anvender blide tryk på plast eller gummi pakning. Forhindringer, der forhindrede døren lukkes vil være synlig i rummet omkring døren eller i nærheden af døren hængslet.

Løsninger

Udskiftning af en opvaskemaskine døren pakning er en enkel proces. De fleste pakninger koster mellem $20 og $35, hvilket gør dette til en billig reparation. Hvis din opvaskemaskine var professionelt installeret eller er stadig under garanti, skal du kontakte fabrikanten eller forhandleren. Opvaskemaskine garantier, der dækker dele typisk vare et år, mens installation garantier varierer afhængigt af selskabet. Opvaskemaskine lækage pander give en midlertidig løsning for små forreste hjørne utætheder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com