Min opvaskemaskine sidder fast i tørring tilstand

January 27

Min opvaskemaskine sidder fast i tørring tilstand

Opvaskemaskiner spare tid, reducere arbejdskraft, bevare manicure og skjule snavset service. Disse bekvem apparater er blevet en husstand nødvendighed, som standard som køleskabe, toiletter eller brændeovne. Mens generelt anses for at være holdbare, opvaskemaskiner er ikke immun over for lejlighedsvise problemer, og der er flere forskellige grunde Hvorfor opvaskemaskine kan blive hængende i tørring tilstand.

Circuit Breaker

Opvaskemaskinen kan tilbage i tørring tilstand på grund af en udløst sikring. Den opvaskemaskine circuit breaker beskytter apparatet i tilfælde af en elektrisk problem eller overbelastning. Dog hvis sikringen er udløst, opvaskemaskinen kan opføre sig ustabilt, hvilket resulterer i problemer som at blive hængende i tørring tilstand. Prøv at nulstille opvaskemaskinen ved at slukke afbryder i mindst fem minutter.

Termostat

En defekt termostat kan forårsage opvaskemaskine til at forblive i tørring tilstand. På nogle modeller, er temperaturen af den opvaskemaskine tørretumbler kontrolleret af en termostat. Ifølge reparation Clinic, hvis termostaten funktionsfejl, vil tørring cyklus ikke starte og stoppe korrekt. Termostaten er ikke en repareres del, så det skal udskiftes.

Timeren

Opvaskemaskinen kan blive hængende i tørring tilstand på grund af en defekt timer. Timeren sikrer, at elektricitet er fordelt til forskellige dele af apparatet, som er nødvendig for hver opvask cyklus. Men hvis opvaskemaskinen forbliver i tilstanden tørretumbler, timeren kan være synderen. Hvis det er tilfældet, vil timeren skal udskiftes, da det ikke kan repareres.

Kontrolpanel

Et problem med control panel kan resultere i apparatet tilbage i tørring tilstand. Afhængig af model af opvaskemaskine kan apparatet har et touch pad forsamling eller en elektronisk kontrol bord. Hvis kontrolpanelet funktionssvigt, maskinen vil ikke korrekt gennemløb en tørretumbler-tilstand og kontrolpanelet skal erstattes.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com