Min ovn Air Separator er utæt

February 21

Min ovn Air Separator er utæt

En af de mekaniske systemer anvendes til boligopvarmning afhænger af varmt vand til sin varmekilde. Et varmt vand eller vandbaseret, varme system generelt består af en kedel, der varmer og feeds varmt vand gennem en serie af rør og betjeningsanordninger til varme distribution kanaler eller gulvvarme system. Air separator holder systemet kører rigtigt, men lækager opstår til tider.

Air Separator formål

Det er vigtigt at fjerne den luft, der er oprettet i et vandbaseret system under vand-varme proces. Luften korroderer forbindelse linjer og fittings i system, i sidste ende forårsager lækager og reducere mængden af varme, der produceres af ovnen. Ovnen air separator eller luft scoop, fjerner denne luft fra forbindelsen linjer-systemet, der leverer varme til det strålende system, der varmer hjemmet. Air separator er beliggende mellem kedlen og ekspansion tank for at fjerne den akkumulerede luft, før den når den cirkulerende pumpe.

Air Separator funktion

Koldt vand, der kommer ind i kedlen indeholder luftmolekyler, som frigives, når vandet er opvarmet. Ovnen air separator er designet til at adskille luft fra det opvarmede vand og sende det via en stikkontakt linje til at fjerne luft fra systemet. Inlet-slangen på air separator er større end udbuddet linje, hvilket naturligvis medfører vandmængden til at bremse og frigive luft. En float inden for air separator er rejst af denne flugt luft, der stiger til toppen og ledes gennem aflytning ventilen. En utæthed i en air separator vil udvikle på tilgangs- og afgangsåbninger blænder eller trykke ventilen på toppen.

Korrekt Installation undgår lækager

Det er meget vigtigt at installere en air separator korrekt at forhindre lækager fra udviklingslandene, samt at undgå støj i vandledninger og varme distribution komponenter såsom radiatorer og cirkulationspumper. Ovnen air separator har pile præget på ydersiden at angive vandstrømmen gennem separatoren. Dette er et fælles område med ukorrekt installation, som er de mange pres og check ventiler, der er normalt en del af det hydrauliske system.

Almindelige årsager til lækager

Air ophobning er blot en af de potentielle årsager til lækager i et vandbaseret system. Flow og temperatur på vandet passerer gennem systemet er også afgørende aspekter i systemet, og eventuelle fejlfunktioner i disse områder vil føre til korrosion fra luften ophobning samt tryk og temperatur ubalancer, der skaber unødig kraft på ventilen og linje fittings. Det er vigtigt at sørge for, at trykket relief ventiler, tjekke ventiler og aquastats er installeret og fungerer korrekt for at undgå lækager i andre områder af systemet, herunder air separator.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com