Min Panasonic 1250 mikrobølgeovn har ingen magt & ingen Display

November 17

Min Panasonic 1250 mikrobølgeovn har ingen magt & ingen Display

En Panasonic 1250-watt mikrobølgeovn opvarmer varer hurtigt og drives af sin digitale Kontrolpanel. Kontrolpanelet indeholder fælles presets, såsom "Popcorn," men også kan du vælge den magt og kogetiden dig selv. Nogle Panasonic mikrobølgeovn er udstyret med mekanisk roterende plader til selv-out varme proces. I hele sin sæsoner af brug, kan mikroovn uventet miste magten. Kilde af strømsvigt er fastlagt og korrigeret af fejlfinding og nulstille enheden.

Afbrudt ledningen

Hvis Panasonic mikroovn virker og dens display er tomt, kan en afbrudt ledningen være skyld. Undersøge el-ledningen tilslutning til stikkontakten i væggen. Træk netledningen ud af stikkontakten du nulstiller forbindelsen. Vent et par sekunder, og sæt netledningen i igen.

Beskadigede netledningen

Hvis mikrobølgeovnen udviser stadig en blank skærm efter nulstilling af ledningen strømtilslutning, kan ledningen blive beskadiget. Inspicere netledning til nedskæringer, tårer, dybe buler, drenges eller alle forekomster af udsatte ledninger. Hvis netledningen er kompromitteret, erstatte det med en ny eller kontakt Panasonic Produktsupport for service.

Udløst Circuit Breaker

Hvis netledningen er sikret og i takt, kan en blæst sikring eller udløst circuit breaker være årsag til udfaldet. Sikkerhed, afmonterer mikroovn fra stikkontakten i væggen. Find circuit breaker box, åbne panelet og inspicere mikrobølgeovn-udpegede circuit breaker. Hvis parameteren effektafbryderen ikke er står fuldt op, sluk breaker, gå et par sekunder til at passere, og derefter nulstille den. Åbn fuse box panel dør og undersøge kassen for blæst sikringer. Hvis nogen sikringer er blæst, erstatte dem.

Defekt stikkontakt

Hvis circuit breakers er indstillet og ingen sikringer er blæst, muligvis er mislykket, stikkontakten i væggen. Unplug Panasonic mikrobølgeovnen fra den udpegede stikkontakt. Find alternative elektronisk udstyr og sæt dens strømkablet i den pågældende stikkontakt. Tænd for enheden. Hvis enheden ikke virker, fungerer stikkontakten korrekt. Hvis enheden ikke virker, stikkontakten virker ikke og kræver service.

Outlet Test & Reset

Nogle stikkontakter indeholder "Test" og "Reset" knapper, som er en del af en ground fejl circuit interrupter (GFCI). GFCI opdager ubalancer med power flow og stopper elektriske aktivitet fra strømmer gennem stikkontakten, når der opstår et problem. Hvis de magtesløse mikrobølgeovn er knyttet til en gang sådan outlet, skal du trykke på knappen "Nulstil" til at gendanne en elektrisk strøm til mikrobølgeovnen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com