Min peber planter vender gul

October 22

Hvis du opdager din peber planter bliver mere og mere gule, er dine planter sandsynligt beskæftiger sig med en virus. Som peber planter er modtagelige for en bred vifte af problemer, herunder svampe- og bakterielle infektioner samt skadedyrsangreb, observere symptomer omhyggeligt for en præcis diagnose. Kontakt din lokale county Udvidelsesagenten for at tage nogen endelige gætterier ud af diagnosticering og behandling af din peberfrugter.

Forebyggende pleje

Levere konsekvent pleje til din peber planter. Energisk, sund peppers har en større evne til at bekæmpe off og inddrive fra sygdom problemer. Vokse din peber planter steder giver fuld soleksponering for bedste vækst. Dyrke peberfrugter i fugtig, veldrænet jord med god fertilitet. Varm-sæson planter, peber trives i natten temperaturer, der stadig er over 50 grader. Peppers vise Gulnede blade med blomster, der falder fra planten når udsat for kølige temperaturer. Undgå våde jordbundsforhold, der mindsker dine peber Plantesundhed.

Sygdom

Impatiens nekrotisk Spot Virus er en virussygdom, der inficerer en bred vifte af planter, herunder peberfrugter, tomater, impatiens og selleri. På peber planter, er INSV oftest forsendt af en pest, kaldet den vestlige blomst thrip. Disse sugende insekter æder plante vævsvæske. Når de indsætter kød at fodre deres skarpe mund, virussen kommer ind af peber. Kontrollerende thrips med insekticider er ikke en effektiv metode. Gartnere bør holde populationer lave ved at yde ordentlig pleje, fjerne og destruere alle angrebne plantedele.

Effekter

Impatiens nekrotisk leaf spot fører til gulfarvning af hele peber plante. Når leder efter symptomer, søge efter blad og dæmme op for steder af døende plantevæv samt steder med gule kanter på frugt. Løvet er ofte forvrænget, mens hele planten udstiller hæmmet vækst eller visnen. Når umodne thrips feed på peppers inficeret med INSV, bliver de bærere for varigheden af deres liv. På grund af denne proces er INSV en udbredt problem, ifølge University of Massachusetts forlængelse.

Løsning

Kontrol af INSV på peber planter består primært af forebyggende foranstaltninger, som virus ikke er helbredes ved kemiske foranstaltninger. Hvis et problem opstår, beskære og ødelægge inficerede dele af din peber plante som et middel til at reducere sygdom. Indsamle og ødelægge enhver faldne plantematerialer som godt. Undersøge dine planter og afgøre at de er sunde og fri for skadedyr før plantning dem i dit hjem haven. Kontrollere ukrudt der dukker op, da de tiltrækker skadedyr som thrips ind i haven og derefter på dine planter. Ukrudt kan også bære og sprede INSV, ifølge University of Massachusetts forlængelse. Kigge efter vestlige blomst thrips på dine planter. Disse skadedyr måler ca 1/16 tommer i længden og vise vingede organer i en gul-brun til brun nuance. Kontakt din lokale county Udvidelsesagenten eller en licenseret professionel straks for rådgivning i et forsøg på at udrydde denne plage.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com