Min pop-up Sprinkler vender ikke

April 6

Min pop-up Sprinkler vender ikke

Roterende pop-up sprinklere er blandt de mest almindelige typer af sprinklere anvendes på bolig græsplæner. Disse sprinklere levere en konstant strøm af vand, der roterer langsomt hen over græsset. Vandtrykket flytter en serie af små gear i sprinkler. Disse yderligere komponenter gøre roterende sprinklere mere tilbøjelige til at skade end andre typer af sprinklere. Forståelse af årsagerne til skader og mekaniske svigt vil hjælpe dig med at diagnosticere dit system.

Friktion skader

Når vandtryk styrker det indre forsyning rør op og op af jorden, små bidder af snavs kan blive indgivet mellem at rør og indvendigt væg af sprinkler. Over tid, kan det føre til ridser på den plastikrør. Når ridser opbygge, kan de forårsage friktion mellem de to stykker af plast og stoppe rotationen af sprinkler hoved. Når dette sker, skal du udskifte hele enheden.

Gear skader

Indersiden af en roterende sprinkler indeholder små redskaber, at flytte sprinkler. Disse redskaber er afhængige af vand til at smøre dem og vende sprinkler frem og tilbage. Det er muligt at gearene kan blive slidt ned med tiden, forårsager sprinkler hovedet for at holde sig eller roterer meget langsomt. De fleste gear-drevet sprinklere kan ikke repareres, så den eneste mulighed er at udskifte hele enheden.

Lavt vandtryk

Roterende sprinklere er afhængige af konstant, konstant vandtryk kan fungere. Når der er nyt byggeri i nærheden, eller byen er prøvning vandet, din vandtryk kan dyppe væsentligt og den roterende mekanisme fungerer ikke. Hvis du har mistanke om lavt vandtryk, kontakt din vand leverandør og spørge, om det er et midlertidigt problem, og når vandtrykket forventes at vende tilbage til normal.

Fysiske skader

Det er ikke ualmindeligt at køre over en sprinkler hovedet ved et uheld med en græsslåmaskine eller køretøj. Når dette sker, kan den knuse toppen af sprinkler. En beskadiget sprinkler hoved vil ikke dreje korrekt. Denne skade kan også knuse dysen eller knæk kroppen af sprinkler. En knust eller beskadiget sprinkler skal udskiftes med en ny enhed. Nogle sprinklere er tilgængelige med metal toppe, som kan medvirke til at reducere skaderne fra ulykker.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com