Min Poulan motorsav har automatisk Oiler problemer

July 28

Den automatiske oliering system på en Poulan motorsav fungerer ved hjælp af et stempel-drevet oliepumpe, som engagerer når kobling og ormen køre start spinning. De fleste problemer inden for dette system forekommer fra en oprustning af gamle olie, snavs og savsmuld fanget i den oliering system. En grundig rengøring og inspektion af systemet vil hjælpe med at isolere oliering problemet.

Ren Bar smørenippel

Sværdet på Poulan motorsav har to huller og to slots, som hjælper guide olie på den kørende kæde. Denne oliering system kan få sat hurtigt fra gamle olie og savsmuld, så regelmæssig rengøring er nødvendig. Med bar og kæde off, Rens de to slots på sværdet med spidsen af en kniv eller andre tynde, skarpe objekt. Træk kniv langs længden af slots, og skrabe ud alle de komprimerede materiale. Rens de to bar oiler huller, som bar bruger til at sidde på oiler dyse med en kniv. Tør bar ren med en klud.

Bruge trykluft

Med slots og oiler huller renset ud, bruge trykluft og blæse ud slots og oiler huller, som vil også slippe af fast materiale. Hvis du ikke kan finde trykluft, bør computer tastatur støveklude fungere som en midlertidig løsning. Også Skru oiler pladen ved siden af baren stillinger og rense dette område med en klud. Skyde komprimeret luft ind i oiler brystvorten, som løber tilbage til oliepumpe, at forsøge at blæse ud af noget, der kan blive hængende i linjen.

Ren olietank

Afløb olie i tanken i en certificeret beholder. Snavs, savsmuld og andet materiale kan have fået indgivet op mod pickup dysen under en optankning stop. Rens hele olietank med en klud, pensel og en lille gas--om en teskefuld--for at bryde op fast olie. Tag olie linje og pickup dysen ud af olietank. Trække pickup dysen, ofte kaldet si, slukke i slutningen af linjen. Udskifte dysen, hvis det ser gammel og snavset.

Olie pumpe problemer

Hvis rengøring barens oiler system og olietank ikke har løst oiler problemerne, pumpen kan være klar til at dø eller har døde allerede. Når krumtapakslen spins, viser det et worm-drev under koblingen. Denne orm drev hjælper slå olie pumpestempel. For at få adgang til olie pumpen, Fjern kobling, sikkerhed bremse og forreste håndtag. Slangen vil blive beskadiget under pumpe fjernelse, så altid erstatte det under enhver vedligeholdelse af pumpen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com