Min Poulan motorsav lækker olie

September 10

Olie-system på en Poulan motorsav løber fra en tank, gennem en slange, i en pumpe og derefter ud på bar og kæde. Da kæden vender med sådan en høj hastighed, du har brug for den rette mængde smøring for at forhindre alvorlig skade på resten af din motor. Når olien er utæt eller andet sted langs linjen bør du ikke forsøge at operere saven og få det faste straks. Mens fagfolk skal servicere pumpen, er der mange mindre reparationer kan du gøre før du tager det.

Instruktioner

•Undo olietank cap. Hæld lidt ren benzin over det og krat det med en pensel. Tør det med rag. Inspicere fælles landbrugspolitik for tegn på revner, brud eller noget, der kunne få det til at miste sit segl med tanken. Erstatte fælles landbrugspolitik, hvis du har mistanke om det af utæt eller hvis vaskemaskinen på den øvre rand er mangler eller er beskadiget.

•Pour alle olie ud af tanken. Hæld om en 1/8 kop af benzin i tanken. Luk hætten og hvislen det frem og tilbage i et par sekunder. Åbn fælles landbrugspolitik og dump gas ud. Wrap rag omkring en pensel og tør på indersiden af tanken ren. Tørre ydersiden af beholderen rengøres med rag.

•Undersøg tank for tegn på små punkteringer eller huller, der kan ske, hvis du har poppet en kæde for nylig. Kontrollere tråde langs toppen for tegn på nedslidning eller at miste seal. Erstatte olietank, hvis punktering huller er indlysende, selv meget små huller.

•Undo dækker de to bar nødder på forsiden med din skruenøgle. Tage baren nødder off og kobling cover. Adskille kæden fra baren. Hold bar og køre kanten af kniven langs slots på begge sider af bjælken. Rens alle savsmuld og snavs. Ren den lille bar oiler huller på bagsiden af baren, som er over og under den bageste notch. Tør bar ren med lidt gas og rag.

•Løsn oiler plade, som sidder på siden af de to metal indlæg. Inspicere oiler dyse og området for tegn på skade. Starte motorsav og kontrollere, hvis olie kommer ud af dysen; Det bør være til stede og hvis det ikke er din lækage er sandsynligt i slangen eller oliepumpe. Tage det til en certificeret mekaniker til at demontere og rengøre din oliepumpe og kontrollere slanger til skade.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com