Min Push plæneklipper vil ikke starte

January 6

Min Push plæneklipper vil ikke starte

Mange amerikanske husejere afhænger push slåmaskiner, også kaldet tilkoblet slåmaskiner, for at holde deres græsplæner, pæn og trim. Når du forsøger at starte din plæneklipper og motoren bare ikke vil slå over, kan du føler enorm frustration. Hvis det er et alvorligt problem, skal du sandsynligvis lade en professionel håndtere reparationer. Hvis du er heldig, men kan du ordne ulejlighed selv og komme tilbage til at vedligeholde din plæne.

Gas

Du kunne have en oversvømmet motor. Giv din motor lugten test. En oversvømmet motor udsender en kraftig lugt af benzin. Indstille maskinen på et fladt stykke jord i 15 minutter, og prøv at starte plæneklipperen med chokeren off. Gamle gas kan også holde en plæneklipper fra løb. Fjerne den gamle gas fra tank, og erstatte det med friske gas.

Ledningen

Hvis du trækker igangsætter ledningen og ledningen reagerer ikke, du kunne have en brudt foråret eller ledningen kan blive sammenfiltrede i starteren mekanisme. Om fastsættelse af denne selv er muligt hvis du har gode gør det selv-færdigheder, men passe, foråret er stramt oprullet og kan forvolde skade, hvis ikke håndteres korrekt. Hvis ledningen trækker sig tilbage, men starter ikke motoren, er den mest sandsynlige årsag et problem med den envejs kobling. Henvise til din ejerens manuel eller passende opslagsværker inden du forsøger at fjerne starter mekanismen.

Luftfilter

Luftfilter hjælper med at sikre, at kun ren luft kommer til din motor. Når det bliver tilstoppet med snavs og skidt, kunne din plæneklipper stop løb. De fleste plæneklippere har en af to typer af luftfiltre: papir eller skum. Blot at udskifte et papirfilter. For en beskidt skum filter, du har brug at rense den. Fjern filter fra sin bolig, og placere den i en skål vand med sæbe eller opvaskemiddel. Lad det sidde et par minutter, og presse ud af snavs. Placer nogle motorolie på filteret, og sætte det tilbage i maskinen.

Tændrør

Motoren har brug for en god gnist til at starte. Fjern tændrøret wire fra tændrøret, og undersøge det. Hvis du kan se snavs på spidsen af stikket, kan dette medføre at maskinen starter problem. Gnisten kan ikke komme til gren oven på stikket, så motoren ikke bliver. Anskaffe et nyt tændrør, og hul det korrekt inden du sætter det i maskinen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com