Min Redwood træer vender gul

December 16

Min Redwood træer vender gul

Redwood er et ikon for vestkysten. Dens røde bark og utrolig højde gør det en næsten uimodståelig haven modellen. De redwood vækstbetingelser er næsten så forskellige som træet selv og ikke opfylder disse betingelser kan resultere i problemer. Andre betingelser, såsom insekter og sygdom kan også tage deres vejafgift og forårsage gule blade på dine værdsatte redwoods.

Cypress Tip minearbejder

Cypress tip minearbejder er en sølvskinnende tan møl, som lægger sine æg på gren tips redwoods og andre nåletræer. Larverne er gullig grøn og foder på spidsen af grenene forårsager gulfarvning løv. Blade forbliver gule fra tidlig vinter gennem slutningen af vinteren og foråret når det bliver brun. Ved slutningen af foråret og sommeren, skal træet genvinde sin dybe grønne farve. Beskære ud stærkt angrebne grene at reducere populationer. University of California anbefaler at gøre en anvendelse af et insektmiddel, der indeholder acephat, når møl er aktive.

Bark biller

Mere end 600 beetle arter i USA, der kan forårsage skader på træer af kedeligt ind i barken, ifølge University of California. Cedertræ, og cypres bark biller er de mest almindeligt forekommende angribende redwoods. I almindelighed, voksen bark biller er på størrelse med et riskorn og er mørk i farven. Hunner lægge æg lige under barken, og efter de udklækkes larver bore ind i træet for at fodre på stammen, grene eller kviste. Ofte, vil cypres og cedar biller feed på kun spidserne af grene forlader 6-tommer lang gul eller brun "flag" hele træet. Ingen insekticider er i øjeblikket tilgængelig for husejere for bark beetle kontrol. Prøv beskæring ud inficerede lemmer, fjerner døde eller døende træer og holde dine træer så sunde som muligt med tilstrækkelige mængder af vanding og gødning.

Root Rot

Flere jord-bårne svampe forårsager root rot. Ofte forværret af varme, våde jord og over befrugtende, er disse svampe i stand til at dræbe en redwood. Første symptomer omfatter visnen og gulfarvning af blade, men et træ kan hurtigt falde og dø over en sommer. Korrekt vanding er nøglen til at undgå og kontrollerende root rot. Holde jorden fugtig, men ikke iblødsætning. Sikre ordentlig dræning og undgå at få bagagerummet våd når du vand. Ud over kulturelle kontrol, kan fungicider indeholdende den kemiske fosetyl-al hjælpe kontrol rod rådne. University of California advarer mod afhængige af én metode alene med angivelse af en kombineret tilgang er mere tilbøjelige til at blive en succes.

Forkert vækstbetingelser

Et fælles problem med redwoods er, at de bare ikke er egnet til det miljø, hvor de har været plantet, ifølge Urban Forest økosystemer Institute. I deres naturlige habitat, er de får rigelige regn om vinteren og afkølet og vandede af tåge om sommeren. Tætte baldakiner og dyb blade strøelse holde rødder og kufferter cool i varme sommermåneder. Ofte, er redwoods plantet i indre dale, der er for varmt og tørt. Beskæring, kan manglende kunstvanding og af barkflis alle forårsage browning og gulning af redwood blade. Selv tunge mund trafik kan skade disse lavvandede rodfæstet giganter. Holde din redwoods vandede, tilbyde tykke lag af muld og tillade filialer til at vokse på jorden for optimal sundhed.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com