Min Rheem varmt vand opvarmningsanlægget Pilot lys vil ikke tænde

October 23

Min Rheem varmt vand opvarmningsanlægget Pilot lys vil ikke tænde

Selv om en blokeret gas linje er en af grundene til hvorfor pilot lys på en Rheem vandvarmeren ikke lys eller forblive tændt, er der andre grunde samt--nogle lettere at rette end andre. En defekt termoelement eller fejlfunktion af gas ventil kan være skyldige, men problemet kan være så simpelt som en kladde, kommer fra en revne i væggen eller under døren. Selvom Rheem anbefaler, at du kalder en professionel for enhver Vandvarmer reparation, kan du nogle gange diagnosticere og løse problemet selv.

Instruktioner

•Åbn ventilen på gas linje ved at dreje håndtaget indtil det er parallel til gas-røret. Drej kontrolknappen gas til "Pilot"-position, og skub det. Du bør høre en svag hvislende lyd. Hvis ikke, kan der være en blokering i pilot levering røret, eller vandvarmer gas ventil kan være defekt.

•Drej off gas, afbryde pilot levering røret med en lille skruenøgle og Rens den med trykluft. Hvis dette ikke løser problemet, skal du muligvis rydde eller erstatte gas ventil; Dette er en opgave bedste udført af en professionel.

•Den pilot hvis du høre en hvislende lyd, når du presse gas kontrolventil. Hvis flammen starter men går straks, kontrollere for kladder. Hvis du ikke kan finde kilden til et udkast til i rummet, inspicere ventilen. Det bør udvide 18 til 24 inches over tagfladen og være fri for forhindringer. Hvis ventilen er for kort, selv en lille brise vil blæse piloten ud.

•Juster termoelement hvis flammen forbliver tændt, mens du holder knappen, men går ud, når du slipper den. Det er en lille pære-formet enhed i nærheden af pilot blænde. Når det fungerer korrekt, genererer det en lille elektrisk strøm for at holde gas ventil åbnes når opvarmet af flammen. Et fælles problem med Rheem vandvarmere er en løs termoelement, der falder lidt ud af position.

•Udskift termoelement hvis tilpasser det har ingen effekt. Slukke for gas, derefter frakoble termoelement, pilot tube, brænder gasforsyning og pilot tændsats fra gas ventil og fjerne den forseglede adgang dør. Når du udskifter disse dele efter køb af en ny termoelement, skal du installere en ny lukket adgang dør for at forhindre indtrængen af kulilte ind i hjemmet.

Kortindgangsdør din gas eller propan leverandøren at få dem til at inspicere din service linjer, hvis ingen af disse procedurer værker. Gasforsyningen kan være forurenet med vand eller olie, der begrænser gasstrømmen.

Tips & advarsler

  • Kontakt firmaet Rheem, hvis vandvarmeren er i det første år af sin garanti. De vil anbefale en lokal servicetekniker.
  • Bestil dele, der er omfattet af garantien, ringe til telefonnummeret vises på forsiden af din vandvarmeren.
  • Forkert reparationer til en gas vandvarmeren kan være farlige. Hvis du føler ukvalificeret til at udføre reparationer, kontakt en professionel.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com