Min ridning plæneklipperen vil ikke stoppe flytte, når jeg skubbe i koblingen

January 9

Min ridning plæneklipperen vil ikke stoppe flytte, når jeg skubbe i koblingen

Ridning plæneklippere rejser ikke meget hurtigt, normalt mindre end 10 mph i topfart. Når du er på en ridning plæneklipper, der ligger på en skråning og du skal stoppe det, men gør det kommer til at er stå hurtigt lige så vigtigt som hvis det var en bil, rejser på en høj hastighed. Gode bremser kan give dig fred i sindet, mens slåning, især hvis børn og/eller kæledyr er tæt. Hvis din ridning plæneklipperen har en manuel transmission, kan derefter sin koblingspedal også bruges til at betjene bremserne. Hvis du skubbe koblingen men plæneklipperen fortsætter med at flytte, kan så en eller flere faktorer være årsagen.

Kombination kobling og bremse

I modsætning til biler, der har en manuel transmission med separat bremse og kobling pedaler, har mange ridning slåmaskiner med manuelle transmissioner kombination kobling og bremse-pedal. Nogle ridning plæneklipperen modeller kræver chaufføren til at stoppe plæneklipperen helt før du skifter gear, men nogle modeller kan have gear-ændring evne når koblingspedal er kun delvist deprimeret. I stort set alle modeller, skal kombinationen kobling og bremse pedaler være deprimeret hele vejen ned til at aktivere bremsen. Parkeringsbremse i nogle modeller er aktiveret ved at flytte en løftestang i bunden af den pedal, der holder pedalen helt deprimeret.

Kontrol af bremse drift

Kontrol driften af bremsen kan ske uden at køre plæneklipperen. Maskinen skal være parkeret på en flad og fast overflade som en indkørsel eller garage gulv. Nogle producenter foreslår anvendelse af parkeringsbremsen og sætte transmission i frigear. Hvis baghjulene roll når du forsøger at skubbe ridning plæneklipperen frem, derefter bremse kobling kræver en justering eller bremseklodserne skal udskiftes.

Justering af bremser

Hvis du tryk kombination kobling og bremse pedalen og køretøjet ikke kommer til et stop inden for den tilladte afstand angivet af fabrikanten, som normalt er omkring 5 fødder, så chancerne er godt, at pedal koblingen har brug for en tilpasning til at aktivere bremsen korrekt. De fleste producenter tyder på at tage ridning plæneklipper til en forhandler at have bremserne justeret.

Bremseklodser

Hvis efter justering af kombination kobling og bremse pedal kobling ridning plæneklipperen ikke stopper når pedalen er deprimeret fuldt, derefter bremseklodserne kan bæres og skal ændres. Mange ridning slåmaskiner har en enkelt bremseskive i nærheden af bagtil monterede trans-aksel. Som med en justering af bremser, foreslå de fleste producenter at tage ridning plæneklipper til en forhandler for bremse arbejde.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com