Min Roper tørretumbler vil ikke tænde

July 27

Min Roper tørretumbler vil ikke tænde

Roper mærke af tørretumblere er fremstillet af Whirlpool Corporation, som har en lang tradition for at gøre vaskemaskiner og tørretumblere. På trods af selskabets historie, dog kan Roper tørretumbler stadig støde driftsproblemer, hvoraf den ene indeholder ikke starter. Heldigvis, i de fleste tilfælde, kan du løse problemet starter uden ansættelse af en tekniker. Kontrollere din strømforsyning og sikre, at din tørretumbler Roper har de rigtige indstillinger kan løse de fleste af de problemer, der er tændt.

Instruktioner

•Undersøg sikringsboksen at se, om du har blæst sikringer til tørretumblerens kredsløb. Roper tørretumblere kræver to sikringer. Erstatte dem hvis de er blæst og sikre, at du bruger tidsforsinkelse sikringerne. Hvis afbryderknappen er ' sprunget ud ', nulstille det fast og forsøger at starte det igen.

•Kontroller, at din tørretumbler stik har den nødvendige spænding. Roper tørretumblere kræver en 240-volt strømforsyning til at fungere; noget mindre end den, der vil holde dem fra kraftoverførsel op.

•Åbn tørretumbler døren og se om noget forhindrer det i fuldt lukning. Dørens låsemekanisme signaler tørretumbler til at komme. Hvis det ikke lukkes helt, eller der er en forhindring, vil ikke Roper tørretumbler modtage signalet.

•Undersøg startknappen for forhindringer eller ødelagte dele. Du bør høre en lille klikkende lyd, når du trykker på den.

•Kontrollér cyklus udvalg til at se, om din tørretumbler Roper er i positionen "Rynke vagt". Hvis det er, det vil ikke tænde. Flytte vælgerbjælken "Rynke Guard" til "Off" og klik derefter på "Start".

Tips & advarsler

  • Sikre, at strømmen er slukket før håndtering elektriske dele. Udeblivelse kan resultere i elektrisk stød.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com