Min Samsung køleskab ikke afrimning

March 13

Samsung køleskab har ofte fryser sektioner designet til at holde fødevarer ved temperaturer under frysepunktet. Fryser sektioner i de fleste køleskabe, herunder dem, der foretages af Samsung, har afrimning cyklusser, der spredes frost oprustning. Disse cyklusser flytte varm luft gennem fryseren til delvis smelte is efter en køle cyklus. Hvis defroster ikke er i orden, kunne flere spørgsmål være problemet.

Lufthuller

Lufthuller i fryseren er afgørende for korrekt fryser funktion, herunder afrimning. Hvis frost bygge i din Samsung fryser, tjekke luft ventilationsaabninger. Hvis de er tilstoppede eller hvis deres filtre er gamle, luften ikke kan flyder ordentligt i fryserum. Fjern eventuelle blokeringer og se om frosten begynder at forsvinde igen.

Defekte termostat

Afrimning styres primært af termostaten, der bruger Termistorer til at fornemme den nuværende temperaturområde på fryseren og initierer både afkøling og defrost cyklus i overensstemmelse hermed. Et funktionssvigt termostat kan ikke tillade afrimning at arbejde, eller det kan ikke køling fryseren korrekt. Du kan teste termostat og termistor forbindelser med et ohmmeter, men sørg for du har identificeret problemet, før du forsøger at erstatte noget.

Timeren problemer

Afrimning cykler køre efter en timer. Når en køle cyklus er færdig, begynder optøning. Et fælles problem for afrimning kredsløb er en brudt timer. Timerne kan blive fast og ikke flytte ind defrost cyklus selv når modtager de rigtige signaler fra termostat. Svigtende timere kan ikke arbejde på alle, og erstatte tidtager og dets forbindelser kan løse dette problem.

Afrimning kredsløb spørgsmål

Nogle gange problemet ligger inden for kredsløb afrimning bruger til at vende kølemiddel og varme i fryserum. Komponenter kan fungere korrekt, men har du udbrændt kredsløb i din Samsung køleskab, afrimning ikke kan være i stand til at operere. Også, mislykkede kredsløb kan forårsage mislykkede fan systemer og dårlig køleskab pumper, og som kan bidrage til afrimning spørgsmål.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com