Min Samsung køleskab is niveau Arm hænger

November 23

Mange Samsung køleskab giver bekvemmeligheden af indbyggede is beslutningstagere, der producerer is direkte fra vandforsyning i køleskabet. Som denne is former, det falder i en spand i fryseren til opbevaring, og som denne spand fylder, ice niveau arm i fryseren skubber opad til automatisk stoppe is produktion. Hvis isen niveau arm i Samsung køleskab får fast i op-position, vil ikke enheden gøre nogen mere is.

Full Ice

Hvis en Samsung køleskab is niveau arm fungerer korrekt, bliver armen skubbet som isspand fyld med is. Dette giver mulighed for automatisk ice maker ved at spanden er fuld, og at ingen mere is bør gøres. Når isen ikke sidde på toppen af spanden, skal arm falde tilbage. Hvis det ikke og du kan ikke skubbe det ned, check inde i spanden for at sikre, at blive indgivet nogen stykker af is i den arm, som kan forhindre armen i går tilbage.

Fejljusteret spand

Isspand, der går med ismaskine i Samsung køleskab kun passer ind i enheden i én retning. Når du tager spanden ud af fryseren til tømning eller rengøring, skal du placere det tilbage i køleskabet, så at det glider langs sporene og låse på plads. Når spanden bliver helt tilbage i sin stilling, bør du høre en klikkende lyd. Hvis spanden ikke er klikkede fuldt på plads, kan det være i vejen for en ice arm sænkning.

Isen omkring Arm

Siden ice maker og vand dispenser på en Samsung køleskab sidde i nærheden af hinanden, kan skubbet af køleskabet forårsage vand til spilder på tværs af ismaskinen. Dette spild kan være forårsaget af smækkende døre af Samsung køleskab eller løbe ind i køleskabet. Når dette sker, kan vandet henvende sig til is omkring komponenter af ismaskinen. Hvis armen ikke vil sænke, kontrollere hængsel i armen for at sikre, det ikke er frosset på plads.

Defekt hængsel

Hvis der er intet i ismaskinen i vejen for ice niveau arm sænke og ismaskinen er ikke fuld, kan problemet med Samsung is niveau arm være en defekt hængsel. Hvis hængslet er gamle, kan nogle olie løsne det. Hvis du vil anvende nogle smøremiddel, fjerne alt fra fryseren, herunder isspand, før sprøjtning hængslet, og derefter tørre væk eventuelle overskydende olie før du udskifter fryser elementer. Hvis isen niveau arm stadig ikke fungerer, skal den udskiftet eller repareret af en kvalificeret tekniker.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com