Min Sears tørretumbler er ikke varme

July 22

Sears tørretumblere er kendt af deres mærkenavn, Kenmore. Disse tørretumblere er solgt i mange apparat og hjem butikker samt Sears stormagasiner og online. Enhederne har mange forskellige overflader, farver, muligheder og funktioner, såsom damp mode, rynke guard indstillinger, fugt sensorer og specifikke tørreprogrammer for forskellige tekstiler og beklædningsgenstande. Hvis din tørretumbler Sears ikke vil opvarmes, er nogle undersøgelser nødvendige.

Tørretumbler magt

En af de første til at se på ved afgørelsen af, hvad der kan forårsage tørretumbler varme problemer er strømforsyningen. Tørretumblere kræver en stor mængde strøm, så slutte dem til en forlængerledning eller til en stikkontakt, der tjener andre apparater ikke kan levere tilstrækkelig strøm. Som et resultat, mens tørretumbleren kan tænde, kan det ikke have strøm nok til at opvarme tilstrækkeligt. Kontroller, at din tørretumbler er sluttet direkte til en stikkontakt, der tjener ingen andre apparater. Derudover kontrollere sikring eller afbryder, som tørretumblere kan bruge sikringer eller breakers, og en sikring eller afbryder kan være nødvendigt at blive udskiftet eller repareret.

Levering af gas

Mange Sears tørretumblere er gas-drevne, hvilket betyder, at de er hooked til en gas linje som en varmekilde. Hvis gas ventil er slået ud, selv delvist, kan tørretumbleren muligvis ikke varme op. Find gas ventilen bagved eller på siden af tørretumbleren og drej den mod uret for at sikre, at den er åben hele vejen. Hvis du lugte gas, stoppe straks, slukke og afmonterer tørretumbleren og forlade huset. Kontakte dit gasselskab eller brandstationen, hvis det er efter lukketid.

Opvarmet cykler

Man kan antage, at alle tørretumbler cykler bruge varme for at tørre våde emner. Dog har nogle Sears tørretumblere "luft" cykler, der tumler elementer med kold luft for at tørre dem. Der er ingen varme inkluderet, som kan tilbyde energibesparelser og beskytte sarte tekstiler. Gøre andre cyklus valg, hvis du ønsker at bruge varme i cyklus eller er i tvivl om hvorvidt tørretumbleren er varme som forventet.

Bistand

Desværre, professionel bistand kan være nødvendigt, hvis andre fejlfindingstrin mislykkes og tørretumbleren fortsætter med at mangle varmen. Du kan være nødvendigt at udskifte eller reparere den tørretumbler motor, termostat, varme element eller sikring. De fleste boligejere er ikke i stand til at yde denne form for opmærksomhed. Kontakt Sears, Kenmore eller en uafhængig servicetekniker for hjælp.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com