Min Sump pumpen vil ikke stoppe kører selv med en Float

August 22

Min Sump pumpen vil ikke stoppe kører selv med en Float

Hvis din sump pumpen kører konstant og du tjekket float switch til at sikre den ikke sidder fast, prøve andre fejlfinding før du kalder en sump pumpen tekniker. Den åbenlyse opgave er at kontrollere vandstanden i din kælder eller krybekælder. Hvis tør, og pumpen har kørt i mindst 24 timer straight, kigge på andre muligheder.

Sump pumpe

Bundkar pumpen udledninger vand ud af sit tjenesteområde i gården eller andre dræning felt. Efter en kraftig regn, det kan køre i flere dage, så selvom din kælderen er tør, det kan være fordi sump pumpen gør sit arbejde. Hvis dit område ikke har haft betydelige nedbør for et stykke tid, så noget er funktionssvigt i sump pumpen eller relaterede apparater. Utæt vandrør kan være synderen. Lytte til rør på det tidspunkt, hvor de komme ind i bygningen. Hvis du hører en lækage, ringe til en blikkenslager.

Størrelse

En konstant kørende sump pumpen kan være for lille til service-området. Ikke kun bruger den mere elektricitet, men det vil brænde hurtigere end en sump pumpe af korrekt størrelse. Hvis sump pumpen er for lille, din eneste alternativ er at erstatte den med en større model tilstrækkeligt dimensioneret for opgaven.

Liner

Selvom sump pumpen er den rigtige størrelse, forårsager en utilstrækkelig størrelse liner pumpen til at køre kontinuerligt. Dette forårsager sump pumpen at skubbe vandet ud af huset hurtigere end liner fyld. Den pumpe så holder at tænde og slukke, en proces, der kaldes korte-cykling. Den konstante brug slidt sump pumpens mekaniske elementer meget hurtigere end normalt, såvel som bruger mere el. Udskiftning af liner med en større er den eneste mulighed.

Forlænge decharge område

Sump pumpen kan afslutning for tæt til bygningen, og vandet opsuger tilbage ned i jorden omkring fundamentet. Direkte vand losning fra sump pumpen længere væk fra strukturen. Også, udvide bygningens nedløbsrør, så vandet fra denne kilde udledninger længere væk fra instituttet. Hvis jorden skråner mod fundamentet, skal du regrade den. Hvis din bygning har nedløbsrør udleder direkte i bygning afløb, omdirigere dem mindst 6 fod fra instituttet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com