Min tæppe renere har ingen suge

December 18

Tæppe rengøringsmidler er en populær måde at rense dine tæpper dig selv uden at skulle kalde en professionel rengøring selskab. De arbejder på tæpper og polstring af sprøjtning renere på overfladen, agiterer det og så suger alle de snavs og vand til at efterlade en clean carpet. Dog undertiden den suge del af renere gør ikke arbejde ordentligt og du skal finde ud af årsagen for at løse problemet.

Fuld beskidt vandtank

Hvis snavset vandtanken er fyldt op, derefter fortsætter tæppe renere ikke med at suge som det beskidte vand ikke vil have et sted at gå. Afbryde renere fra strømkilden og fjerne snavset vandtank, efter manualens anvisninger. Tøm tanken i vasken og skylle det ud før haektrawlere tilbage på plads. Sæt maskinen igen for at fortsætte rengøring.

Blokering

Blokering opstår undertiden når ved hjælp af slange og hand værktøjer til at rense polstring eller trapper. Blokeringen kan være enten i værktøjet selv eller i slangen. Sluk maskinen og tag det fra strømkilden. Start værktøjet og undersøge det for tegn på en blokering. Fjern eventuelle blokeringer fundet og skylles værktøjet ud grundigt. Hvis en blokering er ikke fundet, undersøge slangen og fjerne enhver blokering, ved hjælp af en udrettet wire bøjle.

Låget ikke sikker

Hvis låget på snavset vandtank ikke er sikret ordentligt, vil ikke så maskinens suge være så kraftig. Hvis det er problemet, tage låget helt ud og refasten den. Unlatch låget, tømme indholdet i tanken og låget lægges tilbage på, og sørg for at fastgøre den låg låse sikkert. Tjekke din instruktionsbog for den korrekte måde at sikre låget, som alle maskiner er forskellige.

Slangen er løs

Hvis udsugningen ikke efter seneste brug af slangen og håndværktøj, så det er muligt slangen ikke var udskiftet korrekt. Sluk maskinen og tag det. Fjern slangen fra sit spot og læg den tilbage i, og sørg for det er lagt tilbage i sikkert. Hvis slangen ikke er sikret ordentligt, er luften nødvendig for suge flygter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com