Min tørretumbler knirker under løb

May 22

Min tørretumbler knirker under løb

Den skingre knirker og squeals at komme fra en tørretumbler kan være irriterende i mindst og advarselstegn på et alvorligt problem på værst. Enten måde, du behøver ikke at affinde sig med en støjende tørretumbler, når at identificere problemet og stoppe knirke er inden for kapacitet for den gennemsnitlige boligejer.

Årsager

Slidte bælter er en primær årsag til knirkende, og ofte de første ting boligejere tror af når tørretumbleren begynder at knirke, men mange andre årsager findes for støjende drift. Lejer, glider, remskiver, motor og blæser kan alle forårsage generende knirkende og skrabe lyde. I nogle tilfælde betyder støj, del er slidt og skal udskiftes, men det kan også være et signal om at nogle simple vedligeholdelse er nødvendig.

At identificere årsagen

Det er ofte vanskeligt at lokalisere kilden til en knirke, kan du indsnævre årsagen. Først skal lytte til hvor hurtig støjen opstår mens tørretumbleren kører. Hvis det er intermitterende eller sker én gang pr. tromme rotation eller derunder, kommer knirke sandsynligvis fra lejerne eller glider. Hvis knirke er konstant eller opstår hurtigt, er det sandsynligvis kommer fra bæltet, motor, en aftrækker eller blæseren. For at begrænse ned årsagen, drej tromlen i hånden med tørretumbleren og lytte til knirke. Hvis det fortsætter, er selen en sandsynlig årsag. Hvis ingen knirke opstår når tromlen er aktiveret i hånden, er motor eller blæser hjulet sandsynligvis skyld.

Stoppe knirke

To fælles tilgange kan træffes for at fjerne en pibende støj i en tørretumbler. Et er at rense og smøre de bevægelige dele og den anden er erstatte mange af de bevægelige dele. Da tromlen skal fjernes for begge aktiviteter, reparere mange eksperter anbefaler at gøre begge dele. Reparation kits, der omfatter et bælte, roller og stjernehjul trisse er billig, og erstatter disse dele er ikke svært. Rengøring og smøring indebærer støvsugning fnug ud af de indre funktioner og at sætte olie på lejerne. Altid unplug tørretumbleren eller slukke elektriciteten inden du forsøger nogen form for reparation eller vedligeholdelse.

Forebyggelse

Regelmæssig tørretumbler vedligeholdelse kan stoppe mange af de fælles tørretumbler knirker og squeals, der opstår over tid. Ren lint fælden efter hver belastning og ventilen mindst en gang om måneden. Dette vil bremse opbygningen af lint på de indre funktioner, som kan forårsage friktion og oprette knirker. En gang hvert halve år eller så, fjerne tromlen og udføre vedligeholdelse af indskrivning bælte for slid, oliering lejerne og støvsugning ud lint.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com