Min tørretumbler vibrerende virkelig højt

March 22

Min tørretumbler vibrerende virkelig højt

Flere spørgsmål kan forårsage en tørretumbler til at vibrere og lave en masse støj, fra en overbelastet tørretumbler til en defekt komponent. Uanset det specifikke problem er vibrationer afgjort et problem, som du ønsker at adresse da bevægelsen kan forårsage skader på omkringliggende vægge og gulve, som godt som den tørretumbler selv.

Overbelastning

Undgå at overbelaste din tørretumbler med tøj. Ikke blot vil proppe din tørretumbler med Tøjvask øge tørretider fordi luften ikke cirkulere ordentligt, men en tung tromme steder unødig stress på tørretumbler er balancering mekanisme og støtte komponenter, forårsager tromlen for at rotere tilfældigt og vibrere. Stoppe tørretumbleren, så snart du hører det vibrerende højlydt og fjerne nogle af elementerne i. Anmeld betjeningsvejledning i din tørretumbler manual til indlæsning af retningslinjer. Generelt bør du kun udfylde tromlen, således at det handler om tre fjerdedele af vejen fuld.

Ujævne gulve overflade

Hvis din tørretumbler ikke er plan, vil det vibrerer når det tumler. De fleste nyere tørretumblere kommer med udjævning fødder, som du kan tilpasse sig konstant tørretumbleren. Nivellering fødderne har bolte, som du kan stramme eller løsne for at kompensere for ujævnheder i gulvet overflade. Prøv at klippe tørretumbler fra side til side. Hvis den bevæger sig, er det ikke niveau. Du kan også vurdere, om en tørretumbler er plumb ved at lægge en plan oven på den. Justere nivellering fødderne til en højde, der gør din tørretumbler stabil. Hver nivellering fod bør bære 25 procent af en tørretumbler vægt, ifølge Bosch. Hvis din tørretumbler ikke er nivellering fødder, kan du bruge træ shims til at gøre det niveau.

Slidte ruller

De fleste tørretumblere har fire sæt af valser eller hjul--to sæt foran og to bag--der aktiverer tromlen til at dreje med lethed. Når rullerne forværres, kan din tørretumbler vibrere så det spins. Følg instruktionerne i din tørretumbler manual adgang til tromlen, hvor rullerne er knyttet. Du vil sandsynligvis nødt til at opløfte Kontrolpanel for at finde de skruer, der holder tørretumbler er dækslet på plads. Når du har skruede låget og løftet det, rotere tromlen for at inspicere hver sæt af valser. Hvis endnu et sæt ser slidt, erstatte dem alle.

Overbelastede blæser hjul

Blæser hjul er dybest set en fan, der skubber varm luft ind i tromlen. Det kan blive tilstoppet med lint over tid, hvilket kan gøre det gyse og vibrere. Fjerne den tørretumbler topdækslet for at finde blæser hjulet. Det er typisk tæt på toppen eller siden af tørretumbleren tæt på opvarmningsanlægget og tromme åbning. Tørre hjulet rengøres med en blød klud. Når hjulet er ubundethed oppe, vibrere din tørretumbler ikke.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com