Min ukrudt æder holder lækker olie

April 7

Min ukrudt æder holder lækker olie

En olielækage på en ukrudt æder er et alvorligt problem. Motoren er to-takts, hvilket betyder at det brænder en blanding af brændstof og olie. Hvis det lækker olie, kunne det utætte brændstof, hvilket er farligt. Brug ikke en ukrudt æder, der synes at være utæt.

Spill

Brændstof og olie kan have spildt på ydersiden af ukrudt æder under en fylde-up. At rense området med varmt vand og sæbe; afsat ukrudt æder i 15 minutter. Vende tilbage til check, hvis mere olie har rende. Hvis ingen har, bruge ukrudt æder normalt, kontrol med jævne mellemrum for at se hvis mere olie har optrådt.

Krakket brændstoftank

Plast brændstoftanken på en ukrudt æder kan bryde ned, især på en ældre model. Tømme brændstoftanken og flytte til et roligt område. Forsegle brændstof cap og klemme brændstoftanken forsigtigt. Lyt omhyggeligt til lyden af luft bliver presset ud af tanken. Læg ikke en anden væske som vand, i tanken at forsøge at gøre denne test visuelt. Det vil skade motoren. Hvis lækagen er forårsaget af en revnet brændstoftank, skal tanken udskiftes eller lukkes. Find en epoxy eller fugemasse på en hardware butik. Erstatter tanken bør overlades til fagfolk.

Forkert brændstof linje

Linjen fra brændstoftanken til karburatoren kan korroderer og crack med alderen. Check at se, om linjen er brudt, eller hvis sæler i begge ender er defekt. Tørre væk overskydende olie; bestemme, hvis olie kommer fra disse områder. Hvis lækagen kommer fra en defekt brændstof linje, skal linjen udskiftes. Kontrollere ukrudt æder bruger manual for at se hvad delnummer er nødvendig.

Løs Gas Cap

Sæler på gas cap og fælles landbrugspolitik er plast. Hårdt brug og alderdommen kunne forårsage disse stykker til at bryde. Igen test ved at tømme brændstoftanken, forsegling af den fælles landbrugspolitik og klemme tanken forsigtigt. Lytte til luften kommer fra hele fælles landbrugspolitik. Hvis fælles landbrugspolitik er defekt, kan det erstattes med den korrekte del. Weed spisere kommer i forskellige størrelser, så tjek brugermanualen for at sikre den rigtige del bruges.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com