Min ukrudt æder Pull ledningen sidder fast

January 25

Pull ledningen på dit ukrudt æder er en integrerende del af en to-cyklus motor start systemet. For at starte motoren, skal ledningen tilstrækkeligt få svinghjul og krumtapaksel spinning. Hvis ledningen går i stå eller ikke spin svinghjul gnidningsløst, spin svinghjul ikke hurtigt nok til at generere Magnetisk energi og varetage den spole gnist. Demontere samlingen starter for at finde ud af, hvorfor pull ledningen ikke spin.

Brudt remskive

Under dækslet starter ledningen har til huse i en trisse groove. Denne trisse spinder når du trække rebet. Det er forbundet til svinghjul. Hvis remskiven ikke kan spinde langs starter post, spin svinghjul ikke enten. En revnet eller bøjet trisse flange vil stoppe reb fra flytning. Starteren stillingen,--som remskiven Rider langs--behov også tilstrækkelig smøring til at spinde. Re fedt stillingen med en all-purpose motor fedt. Tage ledningen ud af remskiven og rengøre remskive med en mild sæbe, såsom opvaskemiddel, og indskrive nemlig klæbrige pletter eller revner. Erstatte et beskadiget remskive.

Brudt rekyl foråret

Inde trisse, er en rekyl fjeder knyttet. Når du trækker ledningen ud, du strække foråret, og når du giver slip, foråret snaps ledning tilbage på friktionsskiven er sikret. Dette forår kan bøje og bryde hvis du slæbebåd for hårdt på ledningen under start. Overbebyrdede springs kræve udskiftning. Kontrollere krogen på den forreste ende af foråret for at bestemme, hvis det vil forbinde til remskiven. Når du geninstallerer remskiven, Sørg for rekyl foråret tilslutning til remskive, som skulle give det spænding.

Afrevne svinghjul nøgle

Svinghjul Rider langs krumtapakslen stub og er forbundet med at stub gennem en tynd metal del kendt som svinghjul nøgle. Hvis du ramte hovedet hårdt mod en sten eller en kantsten, eller drop motoren, mens den kører, kan du bøje tasten svinghjul. Hvis din nøgle er bøjet, trække ikke i ledningen ud i korte stød eller eventuelt på alle. Hvis de rekyl foråret, trisse og ledning er alle fint men ledningen sidder stadig fast, skal du fjerne svinghjul og indskrive nøglen.

Krumtaphuset problemer

Krumtaphuset huser krumtapakslen. Hvis der er for meget pres eller ikke nok tryk inde i motoren, krumtapakslen spin ikke og hverken vil din pull ledningen. Dette sker normalt, når stemplet i cylinderen har beslaglagt op enten fra overophedning, fra for meget friktion, fra støv i cylinderen eller på grund af nogen af tre kombineret. Det betyder generelt motoren skud, som raspning ned et stempel eller erstatter sig ofte overstiger udgifterne til en udskiftning trimmer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com