Min unge Blueberry Plant blade vender Brown

November 9

Min unge Blueberry Plant blade vender Brown

Jern mangler eller sygdom kan resultere i brune blade på nye blåbær planter. Disse sygdomme kan ofte være fatal for de unge planter. Selv om planten overlever, kan sygdommen resultere i begrænset frugtproduktion og hæmmet vækst.

Svampe

Flere svampe, herunder blysenes og stilk cankers, drej blade og stilke af blueberry buske gul eller brun. Læsioner kan forekomme på planterne. Sommetider, døde grene med rødbrune blade på dem kan ses, en angivelse af svampene er drab anlægget.

Root Rot

Phytophthora root rot opstår ofte på blåbær buske med dårlig dræning jord. Bladene af angrebne planter slå rødbrun før grene og stilke blive defoliated.

Jernmangel

I svære tilfælde forårsager jernmangel blade at vende rødbrun. Planterne kræver jern til at trives, men jord med for meget syre begrænser deres evne til at opnå næringsstoffet. Tilføje jern Chelat til jord eller blade hjælper med at løse problemet.

Sygdomsforebyggelse

Beskæring hjælper øge sollys penetration på anlægget, bidrager til at udtørre de frugter og løv, så det ikke opleve svampe problemer. Blåbær også kræve meget surt jord for konsekvent vækst, med jord dræning godt for at forhindre root rot.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com