Min værftet sprinklere utæt ved ventilen

April 28

Min værftet sprinklere utæt ved ventilen

Værftet sprinklere indeholder en række ventiler i en kunstvanding kontrolboksen. Disse ventiler kontrollere strømmen af vand fra de vigtigste vandlinjen i hver af zonerne sprinkler med hver ventil, der repræsenterer én sprinkler zone. En eller flere af disse ventiler kan udvikle en utæthed, der kan oversvømme kontrolboksen og forårsage problemer med den overordnede funktion af systemet. Forståelse mere om disse lækager vil hjælpe dig med at diagnosticere og reparere dit system.

At identificere lækagen

Tænde sprinklerne vil forårsage vand til at flyde ind hver ventil én efter én som zonerne Roter. Se boksen kunstvanding som ventiler, cyklus vil vise dig, hvilke ventiler har en lækage. Tillad, at systemet til at cykle gennem hver af zonerne til at identificere hvor utætheder er placeret. En lækage kan være placeret i bunden af ventilen, toppen af ventilen eller langs røret nær ventilen. Se, hvor vandet flyder fra at identificere den nøjagtige placering af lækagen.

Årsager til lækager

Fordi sprinkler ventiler er placeret på plastrør, er de modtagelige for revner og brud på grund af frysning. Vand, der er tilladt at fryse inde en sprinkler manifold vil udvide. Denne udvidelse vil knæk plast eller oprette nok pres på basis af ventil til at bryde segl mellem ventilen og mangfoldige fødeledningen. Vandtryk over 70 psi kan også føre til knækkede ventil forbindelser. Højt vandtryk kan forekomme som vand overspænding i dit system eller mens du oplader en sprinkler linje for første gang.

Reparation af lækager

Utætte sprinkler ventiler, der er krakket bør erstattes med en ny enhed. Gamle ventiler kan fjernes ved at dreje kroppen af ventilen mod uret, indtil det trækker gratis fra mangfoldige røret. Placer den nye ventil på mangfoldighed og skrue med uret på plads. Hvis en knæk er placeret under en ventil på den mangfoldige rør, skal knæk forsegles ved hjælp af en kemisk rør wrap. Rør-wrap indeholder et klæbemiddel, der forsegler knæk, da det tørrer, så du kan reparere manifold under ventilen uden at fjerne ventilen eller udskifte manifolden, selv.

Forsegling Sprinkler ventiler

Nogle sprinkler ventil utætheder kan fastsættes ved hjælp af intet andet end Teflon tape. I tilfælde hvor vandet drypper forsigtigt fra forbindelsespunkt mellem ventilen og mangfoldige røret, skal du fjerne ventilen ved at dreje det mod uret. Wrap af rørgevind på base af ventilen med et lag af Teflon blikkenslager er tape, og spænd ventilen ind i hullet på manifolden. Båndet vil smøre trådene og skabe en vandtæt forsegling i forbindelsen. Denne metode er effektiv på meget mindre lækager.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com