Min vaskemaskine er ikke Spinning eller Dumping

March 25

Min vaskemaskine er ikke Spinning eller Dumping

Standard pleje, vedligeholdelse og lidt rengøring bør hjælpe med at holde de fleste vaskemaskiner fungerer godt over tid. Reparation eller andre mindre problemer kan imidlertid skabe problemer med din vaskemaskine, hvilket kan resultere i vaskemaskinen ikke spinning eller afdræning korrekt. Det er muligt, at professionel reparation kan være nødvendig, men det er værd at prøve lidt fejlfinding først. Husk at slukke og afmonterer skive før enhver vedligeholdelse eller fejlfinding.

Magt

Selv om det kan synes indlysende, hvis vaskemaskinen ikke har magt, ikke det spin eller afløb. Kontrollere strømkablet på vaskemaskinen og skub det helt ind i en levende stikkontakt. Erstatte eller nulstille effektafbryderen eller lunte og fjerne andre apparater fra den samme stikkontakt til at give ekstra effekt. Tryk på eller vælg "Power" på vaskemaskine for at sikre, at det er tændt.

Grundlæggende

Der er nogle grundlæggende elementer i drift den vaskemaskine, der kan påvirke samlede funktion. Kontroller, at skive døren eller låget lukkes fast, fordi det ikke vil fungere med låg eller åben dør. Skubbe vaskemiddel skuffen fast. Sørg for en vask cyklus valg er foretaget, enten ved at dreje kontrolknappen eller at trykke på den ønskede cyklus og derefter vælge eller trykke på "Start" for at begynde. Husk, at når vaskemaskinen starter, der er normale pauser i løbet af en cyklus, når vaskemaskinen ikke er spinning eller dræning, men det er i orden.

Obstruktion

Det er muligt, at en vare er faldet mellem karret og indre boliger af vaskemaskinen, forhindrer enheden fra spinning og skabe en dræning problem ved at dække pumpen. Mens de fleste moderne vaskemaskiner er forseglet ganske godt mellem baljer, se nøje for en vare, der kan skabe problemet. Fjern eventuelt eller ringe for at få hjælp, hvis du ser noget, der kan fanges i huset, men du kan ikke nå eller fjerne det.

Indlæse størrelse

Hvis der er for mange eller for få elementer i vaskemaskinen, kan det forhindre spin cyklus fra fungerer korrekt. Tilføje flere stykker, hvis der er færre end tre elementer i vaskemaskinen og balance ud belastningen med små og større emner. Hvis der er kun én store, pladskrævende vare, kan dette skabe en ubalanceret belastning. Tilføje et par små stykker så godt.

Drain slangen

Der kan være et problem med drain slangen, hvis vaskemaskinen ikke er spinning ud i vandet. Placer håndklæder under slanger i vaskemaskinen og afbryde drain slangen, så du kan inspicere skærmbilledet inlet inde i slangen. Rens eventuelle mulige blokeringer og ser på skærmbilledet inlet hvor slangen forbinder til vaskemaskine samt. Når skærmene er klare, reconnect drain slangen, og sørg for det er lige. Drain slangen skal beskyttes men ikke forseglet til et springvand og skulle ikke hæves mere end 96 inches væk fra jorden for at forhindre vand i at dræne batteriet tilbage i vaskemaskinen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com