Min vaskemaskine gør en høj raslende lyd når det spinder

May 6

Min vaskemaskine gør en høj raslende lyd når det spinder

Vaskemaskiner, ligesom enhver anden appliance, kan gøre usædvanlige lyde, når de opererer. Vaskemaskiner kan producere en række vibrerende eller raslende lyde, der er en normal del af spin cyklus. Hvis vaskemaskinen gør særdeles høj og forstyrrende raslelyde under brug, dette kan indikere et simpelt spørgsmål, der er nem at lave. Fejlfinding din vaskemaskine, før du kalder en tekniker, vil lade dig vide, hvis det er nødvendigt at bruge pengene på et servicekald eller ej.

Ubalanceret

Ikke alle gulve er selv, især Tøjvask værelse etager der er typisk færdig med fliser. Dette kan forårsage vaskemaskine skal ikke niveau på gulvet, producerer højt raslelyde som det klipper frem og tilbage. Nogle vaskemaskine modeller har fødder, der kan justeres til forskellige højder for at niveau dem korrekt, mens andre modeller muligvis træ shims kilet under deres sider at holde dem niveau. Tøjet i vaskemaskinen kunne også være ubalanceret, hvilket betyder, at de er ujævnt fordelt i vaskemaskinen og forårsager vaskemaskine spin kejtet og larmer. Sikre belastning af tøj er jævnt fordelt i hele den skive tromme.

Pakning materialer

Nogle vaskemaskine modeller har særlige emballagemateriale, som stabiliserende stænger inde i tromlen, for at beskytte maskinen, mens forsendelse. Hvis din vaskemaskine er splinterny, inspicere indvendigt og udvendige for enhver emballagematerialer du kan have overset og fjerne dem.

Beliggenhed

Vaskemaskiner kan rystes kraftigt i løbet af deres spin cyklus; og hvis de er for tæt på en væg eller andre objekter, kan de ramte dem at skabe en høj raslende lyd. Dette kunne også resultere i skader på væggen eller omegn så sikre, at vaskemaskinen har tilstrækkelig plads omkring det, når det spins.

Funktioner

Nogle vaskemaskiner har særlige funktioner, der kan producere raslende eller mærkelige lyde, såsom en temperaturregulering, der tilføjer vand kontinuerligt for at opretholde en indstillede temperatur inde i maskinen. De fleste af disse funktioner, der gør usædvanlige lyde eller klaprende lyde vil blive opført i din skive manual.

Belastning

Nogle gange kan varer bestemt til vaskemaskinen være årsag til den raslende støj. Ting, der kan forårsage raslelyde i din skive omfatter lynlåse, snaps, knapper, sko, samt mønter eller andre små hårde elementer, der kan falde ud af lommerne. Altid tjekke lommer af tøj før at sætte det i vaskemaskinen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com