Min vaskemaskine vil ikke agitere

April 15

Min vaskemaskine vil ikke agitere

Vaskemaskiner kan stoppe dræne og spinding af forskellige årsager, fra en træsko til et mere kompliceret problem. For at finde ud af, hvorfor din skive er stoppet agiterer, opståen af indskrivning de enkleste muligheder og udvikler sig til de mere komplicerede scenarier. Du kan spare dig selv en opfordring til en autoriseret reparatør, eller du kan finde ud af problemet er for kompliceret og beslutter at kalde i en specialist.

Instruktioner

•Kontrollér vaskemaskine drain slangen for kinks eller træsko--hvis vandet ikke er afdrypning, maskinen vil ikke spin. Ret slangen eller erstatte det, hvis det er sammenfiltrede. Hvis der ikke er nogen tangles, fjerne slangen med en skruetrækker og efterse det for en træsko. Køre en mindre slange gennem drain slangen til at skubbe ud nogen træsko. Holde en spand handy at fange eventuelle spild og klude eller en moppe til at rydde op i noget rod. Hvis vandet stadig ikke løbe ud af maskinen, fortsætte til trin 2.

•Undersøg låg for at sikre det lukning korrekt. Hvis parameteren låg ikke klikke på plads korrekt, vil din vaskemaskine ikke starte. Hvis låget er simpelthen bøjet, bør du kunne bøje det tilbage i den rigtige form til at tillade skifte til at arbejde. Ellers, fjerne og udskifte computerlågets skydeknap ifølge producentens anvisninger. Fortsæt til trin 3 Hvis computerlågets skydeknap er ikke problemet.

•Flyt vasker væk fra væggen. Fjern panel på bagsiden af maskinen, ved hjælp af en skruetrækker. Skinne en lommelygte inde i maskinen til at se for enhver løs eller brækkede sikkerhedsseler. Du kan erstatte en vaskemaskine bælte selv, hvis du har udskiftet et bælte på en plæneklipper eller bil. Gå videre til trin 4, hvis maskinen er stadig ikke idet.

•Sørg for at sikre maskinens pumpe er at få magt, ved hjælp af en spænding meter. Adgang til pumpen inde i bagsiden af maskinen, som du gjorde med bælterne. Tænd vaskemaskinen til at se hvis pumpen er i orden, men maskinen er ikke dræning. Hvis dette er tilfældet, skal du fjerne og rengøre pumpen eller erstatte den. Når du har taget disse trin med pumpen, prøv vaskemaskine igen for at se hvis er dræning og spinning.

•Opkald professionel hvis vaskemaskinen stadig ikke er afdrypning. Erstatte bagpanelet, indtil Reparatøren ankommer.

Tips & advarsler

  • Altid læse afsnittet Fejlfinding i din vaskemaskine brugervejledning til kigge efter eventuelle tips eller foranstaltninger, der er bestemt til din model.
  • Tag din vaskemaskine før du rører alle elektriske komponenter.
  • Beskyt øjnene med beskyttelsesbriller, når du tjekker din vaskemaskine.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com