Min vaskemaskine vil ikke dræne

October 8

dahome1.hao490.com | 520: webserver returnerer en ukendt fejl

Fejl 520 Ray ID: 20cc91d0cafe2018 • 2015-07-28 00:46:54 UTC

Webserveren returnerer en ukendt fejl

Du

Browser

Arbejder

Dallas

CloudFlare

Arbejder

dahome1.hao490.com

Værten

Fejl

Hvad skete der?

Der er en ukendt tilslutningsproblemet mellem CloudFlare og oprindelse webserver. Som et resultat, kan websiden ikke vises.

Hvad kan jeg gøre?

Hvis du er en besøgende på denne hjemmeside:

Prøv igen om et par minutter.

Hvis du er ejeren af denne hjemmeside:

Der er et spørgsmål mellem Cloudflare's cache og webserveren oprindelse. CloudFlare overvåger for disse fejl og undersøger automatisk årsagen. For at bidrage til at støtte undersøgelsen, kan du trække det tilsvarende fejllog fra webserveren og indsende det vores supportteam. Vedlæg Ray-ID (som er i bunden af denne fejlside). Yderligere fejlfindingsressourcer
.

CloudFlare Ray-ID: 20cc91d0cafe2018 • Din IP: 104.206.220.83 • Performance & sikkerhed af CloudFlare

Vaskemaskinen er blevet en integreret del af hverdagen for de fleste husholdninger, så når det ikke fungerer, det skal fastsættes hurtigt. Når din vaskemaskine ikke vil tømme ordentligt, være din første indskydelse at kalde en blikkenslager eller skive reparatør. Før du foretager opkaldet, kan du prøve at fastsættelse af problemet selv af metodisk kontrol en håndfuld potentielle årsager. Når du fastlægge årsagen din skive ikke er afløb, kan du beslutte om du har evnerne til at ordne det selv eller du skal ringe i en professionel.

Instruktioner

•Undersøg fanen på vaskemaskine låget, der forbinder med computerlågets skydeknap på mange skiver. Parameteren signalerer, at låget er lukket, så maskinen kan sikkert afslutte afløbet og spin cyklus. Hvis fanen er brudt eller mangler forbindelsespunkt med parameteren, kan det forhindre vaskemaskinen fuldfører drain cyklus. Tryk på og slip på kontakten, og lytte til en klikkende lyd til at bestemme, hvis parameteren arbejder internt. Trykkes parameteren og kører vaskemaskinen for at se, hvis det fuldender en drain cyklus med parameteren engageret. Om nødvendigt erstatte parameteren.

•Kontrollér vaskemaskinen drain slangen til at se, om der er en knækket i slangen eller en pause i den linje, der kunne påvirke dræning. Trække vasker væk fra væggen, hvis det er nødvendigt. Undersøge slangetilslutning afløb med en lommelygte til at være sikker på, at intet er løst eller brudt. Afbryde dræn slangen fra vaskemaskinen. Køre vand gennem slangen fra en hane til at være sikker på der er ingen træsko i slangen. Fjern eventuelle træsko.

•Tag kabinet af din vaskemaskine med en skruetrækker til at afsløre vaskemaskine pumpe og interne slanger. Afbryde slangen fra vaskemaskine kurv til at kontrollere, at vandet flyder og intet tilstopning kurven. Noter af skive pumpe producent og serienummer til at købe en erstatning. Installer den nye pumpe ifølge producentens anvisninger. Testcyklus afløbet igen for at se hvis vaskemaskinen er dræning.

•Opkald til reparation hjælp hvis dræning problemer.

Tips & advarsler

  • Du kan købe en ny vaskemaskine pumpe fra vaskemaskine producent eller en hardware butik.
  • Tag vaskemaskinen før arbejder på det.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com